ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νέες αφίξεις στη γεύση

Νέες αφίξεις στη γεύση Facebook Twitter
0

Pizza Al pesto: Από τις πιο διάσημες σάλτσες με την φρεσκάδα του βασιλικού, μόλις ξάπλωσε πάνω σε μια λεπτή crispy ζύμη με mozzarella, ξεκίνησε μια νέα ιστορία γεύσης ζήστε την εμπειρία!

Pizza Με τόνο: Λένε ότι η πρώτη πίτσα στην κάτω Ιταλία, ήταν ζύμη με τυρί και ψάρι και ονομάζονταν "Τυροτάριχον". Δεν ξέρουμε πως ακριβώς την έφτιαχναν οι αρχαίοι, αλλά αυτή η πίτσα με τόνο και ντομάτα, πάνω σε μια λεπτή crispy ζύμη με mozzarella,φέρνει κάτι το πρωτογεννές στην γεύση. Θα γράψει ιστορία!

Κι επειδή στην Pizza Fan δεν ξέρουν μόνο από καλές πίτσες αλλά και από καλό φαγητό, ετοίμασαν νέες γεύσεις με Tόνο και Pesto για σαλάτες, pasta και sandwich.

www.pizzafan.gr
τηλ. παραγγελιών 18111

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM