Μεγάλος διαγωνισμός Swarovski

Μεγάλος διαγωνισμός Swarovski Facebook Twitter
0

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

  1. Μαρία Δουλγέρη, Σέρρες
  2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΜΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
  3. Ελένη Νικολουδάκη, Νέος Κόσμος

Η LiFO και η Swarovski σας χαρίζουν ένα βραχιόλι SLAKE Black, μαζί με την προέκταση SLAKE Extender. Θα δοθούν συνολικά 3 βραχιόλια (με τα 3 extenders).

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε μέρος https://www.facebook.com/lifo.mag/app_193375854178616

Το SLAKE αποτελεί ένα must-have κόσμημα καθώς ταιριάζει με κάθε εμφάνιση!! Αποτελείται από λαμπερά κρύσταλλα σε απόχρωση Jet Hematite και τυλίγεται άνετα γύρω από τον καρπό. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα SLAKE διαφόρων χρωμάτων για μια πιο έντονη εμφάνιση. Μαζί με την επέκταση SLAKE extender, το SLAKE μπορεί να φορεθεί με 5 διαφορετικούς τρόπους! Είτε γύρω από τον καρπό, σαν στέκα για τα μαλλιά, σαν τσόκερ γύρω από το λαιμό, σαν βραχιόλι ποδιού αλλά αν συνδυαστούν 2 βραχιόλια SLAKE μαζί με την επέκταση μετατρέπεται και σε μια πολύ λαμπερή μονόχρωμη ή πολύχρωμη ζώνη!!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM
Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM