Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο IKEA Live Shopping Event με τη Βίκυ Καγιά στο IKEA.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο IKEA Live Shopping Event με τη Βίκυ Καγιά στο IKEA.gr! Facebook Twitter
0

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το τρίτο κατά σειρά ΙΚΕΑ Live Shopping Event, μέσα από το IKEA.gr! Την αγαπημένη σε όλους διαδραστική εμπειρία παρουσίασε η Βίκυ Καγιά μαζί με τη Μαρία Κοφινά, Interior Design Team Leader της IKEA, με βασικό θέμα τη Χριστουγεννιάτικη art de la table.
 

Η λαμπερή Βίκυ Καγιά και η Μαρία Κοφινά ανέδειξαν στο κοινό τους σωστούς τρόπους για να στρώσει το γιορτινό τραπέζι, προβάλλοντας ιδέες και λύσεις ΙΚΕΑ.  Με οδηγό τα προϊόντα ΙΚΕΑ, πάντα σε συνδυασμό με τους κανόνες της art de la table, οι θεατές ανακάλυψαν τους ιδανικούς συνδυασμούς για να εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους τους φέτος τα Χριστούγεννα. Ατμοσφαιρικά φαναράκια LED, γιορτινά στολίδια, φινετσάτα σερβίτσια και όμορφα διακοσμητικά ήταν μερικά από τα προϊόντα που προβλήθηκαν μέσα από το τρίτο ΙΚΕΑ Live Shopping Event, χαρίζοντας έμπνευση για δημιουργικότητα στο κοινό που το παρακολούθησε.
 

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές τους, αλλά και να θέτουν τα ερωτήματά τους ζωντανά μέσα από το Live Chat.
 

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να απολαύσετε ξανά το IKEA Live Shopping Event, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο IKEA.gr.

#ikea

#zoumemazi

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ