Καλοκαιρινή εκμάθηση Γερμανικών

Καλοκαιρινή εκμάθηση Γερμανικών Facebook Twitter
0


Τα υπερεντατικά μαθήματα του Goethe-Institut απευθύνονται σε όλους, οι οποίοι θέλουν μέσα στο καλοκαίρι να προχωρήσουν με την εκμάθηση των Γερμανικών.

Μέσα σε 2 εβδομάδες θα καλύψετε όλη την ύλη ενός κανονικού τμήματος διάρκειας 8 εβδομάδων και θα εξασκήσετε μέσα σε 48 διδακτικές ώρες τις δεξιότητες σας στις ενότητες κατανόηση γραπτών και ακουστικών κείμενων καθώς και προφορικού και γραπτού λόγου.
 
Τα τμήματα λειτουργούν ως τμήματα ανανέωσης γνώσεων, ως συμπλήρωση ιδιαίτερων μαθημάτων, καθώς και ως προετοιμασία εξετάσεων ή ως ένα κανονικό τμήμα από Σεπτέμβριο. 
 

Έλα να κατακτήσεις γρήγορα το στόχο σου αυτό το καλοκαίρι, για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.goethe.de/ins/gr/el/sta/ath/kur/kur/sup.html

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM