Το καλοκαιρινό shopping στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν με ακόμα πιο χαμηλές τιμές σε αγαπημένα σας designer brands. Από τις 13 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου, απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στο εκπτωτικό χωριό με έξυπνο shopping έως 70% πιο φθηνά και ανακαλύψτε τα απαραίτητα κομμάτια για το καλοκαίρι.

 

Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό και τις Κυριακές για ακόμα περισσότερο έξυπνο shopping, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 ενώ με τις αγορές σας άνω των 30€ κερδίζετε δωρεάν διελεύσεις στην Αττική Οδό.

 

Κάθε Κυριακή του Ιουλίου, η απόλυτη εμπειρία shopping ολοκληρώνεται με τα Sunday Movie Nights, βραδιές θερινού σινεμά με αγαπημένες ταινίες, δωρεάν για όλους, στην πλατεία του εκπτωτικού χωριού, παρέα με την nrg. Στις 19/7 απολαύστε το χαριτωμένο "A Dog's Purpose" και στις 26/7 το πολυβραβευμένο "La La Land". Για να κλείσετε δωρεάν τη θέση σας, μπείτε εδώ

 

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις έξυπνες αγορές σας με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens/.

 

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking

 

Καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και 70% στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen