Το IDOL 3 ανατρέπει τον Κόσµο των Smartphone

Το IDOL 3 ανατρέπει τον Κόσµο των Smartphone Facebook Twitter
0

Το IDOL 3 ανατρέπει τον Κόσµο των Smartphone Facebook Twitter

Αναµένεται σύντοµα στην χώρα µας τo νέo smartphone IDOL 3 της ALCATEL ONETOUCH. ∆ιαθετεί τα καλύτερα στο είδος τους συστατικά και λογισµικό, σχεδιασµένο από συνεργάτες που είναι κορυφαίοι στους τοµείς τους, όπως: τον βραβευµένο ήχο JBL, µε δύο µπροστινά ηχεία και τεχνολογία Clari-Fi, τεχνολογία Ενίσχυσης Χρώµατος Technicolor, και 13-Mpxl κάµερα µε αισθητήρα next-generation. Επίσης, µια αποκλειστική λειτουργία του IDOL 3 αποτελεί το 100% περιστρεφόµενο µενού! έτσι οι χρήστες µπορούν να πιάσουν το τηλέφωνό τους ανάποδα και το λειτουργικό του IDOL 3 προσαρµόζεται αυτόµατα.

Ανεβάστε την ένταση

Ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην παραλία. Βόλτα στο πάρκο µε τους φίλους σας. Στο loft. Κάποιος πρέπει να κάνει θόρυβο! Το IDOL3 είναι εξοπλισµένο µε τον βραβευµένο ήχο JBL, και τεχνολογία Clari-Fi , που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να παίζουν την δική τους µουσική µε την δύναµη των επαγγελµατικών συσκευών ήχου hi-fi στο χέρι τους. Τα δύο µπροστινά ηχεία παρέχουν την εµπειρία ενός 3D surround ενώ µε την ONETOUCH MIX εφαρµογή, οι φίλοι της µουσικής µπορούν να µιξάρουν τα κοµµάτια τους µόνοι τους ή να αφήσουν την εφαρµογή να το κάνει, χρησιµοποιώντας είτε αποθηκευµένες ή online µελωδίες. Το IDOL 3 είναι η αρχή του πάρτι. Οποτεδήποτε. Οπουδήποτε.

Hit Me With Your Best Shot

Clubbing   στο κέντρο της πόλης.  Μια συνάντηση µε φίλους σε γνωστό στέκι. Το IDOL 3 αποθανατίζει την στιγµή. 13- Mpxl υψηλής ανάλυσης κύρια κάµερα, µε µεγάλο διάφραγµα για χαµηλό φωτισµό. Μπροστινή κάµερα µε ευρεία γωνία θέασης (84°) για selfies που περιλαµβάνουν όλη την παρέα. Το Fast Face Focus λογισµικό ανιχνεύει πρόσωπα σε 0,26 δευτερόλεπτα. Το υψηλής ακριβείας HDR βίντεο τραβάει σε πραγµατικό χρόνο 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ο αυτόµατος µηχανισµός ανίχνευσης σκηνής ρυθµίζει αυτόµατα την αντίθεση, την έκθεση και τα χρώµατα για τις καλύτερες φωτογραφίες κάθε φορά, κάτω οποιαδήποτε περίσταση.

Μπορώ να δω καθαρά τώρα.

Τσέκαρε το σκόρ. ∆ιάβασε αυτό το µήνυµα. Καθαρή ορατότητα ακόµη και σε συνθήκες έντονου ηλιακού φωτός. Η τεχνολογία ενίσχυσης χρώµατος Technicolor προσφέρει εξαιρετική απόδοση των χρωµάτων. Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη δίνει στους χρήστες τέλεια ορατότητα από όλες τις γωνίες, ενώ η αυξηµένη φωτεινότητά του έχει ως αποτέλεσµα την πεντακάθαρη αναγνωσιµότητα σε εξωτερικό χώρο, ακόµη και κάτω από έντονο ηλιακό φώς. Αυτό θα µπορούσαµε να το αποκαλέσουµε µια κατάσταση «win-win».

Αντέστρεψε τον κόσµο σου

Επιπλέον δε, το IDOL 3 λειτουργεί και ανάποδα. Το λειτουργικό που προσαρµόζεται µόνο του. Σε οποιαδήποτε βιαστική κατάσταση κι αν βρεθείτε, µε όποιον τρόπο κι αν τύχει να πιάσετε τη συσκευή µέσα απ’ την τσάντα σας, δεν χρειάζεται να ελέγξετε τη φορά του. Σήκωσε το τηλέφωνο από οποιαδήποτε πλευρά. Έχει 100% περιστρεφόµενο µενού. Απαντήστε σε κλήση, σερφάρετε στο διαδίκτυο, τραβήξτε µια φωτογραφία και mix µουσική από οποιαδήποτε πλευρά. ∆εν έχει σηµασία σε ποια κατεύθυνση οι χρήστες το κρατούν, η οθόνη του πάντα θα ευθυγραµµίζεται.

A Tech-Stacked Deck

Το εξαιρετικά λεπτό smartphone είναι διαθέσιµο σε δύο µεγέθη, 4.7” and 5.5”. ΄Ερχεται εξοπλισµένο µε δύο hi – fi ηχεία, κύρια κάµερα 13- Mpxl, µε µεγάλο διάφραγµα για λήψεις µε χαµηλό φωτισµό και τρείς αισθητήρες που ενεργοποιούν το flash. Το 4.7” µοντέλο διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή και οθόνη HD, ενώ το 5.5” έχει 8πύρηνο επεξεργαστή και οθόνη full HD. Και τα δύο είναι 4G LTE και τρέχουν Android L. To IDOL 3 έχει συµµετρική σχεδίαση για πλήρη περιστροφή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ