Η Xiaomi εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West

Η Xiaomi εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West Facebook Twitter
0

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, και η Info Quest Technologies, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εγκαινίασαν το νέο Xiaomi Store που περιμένει τους Xiaomi Fans στο εμπορικό κέντρο River West, στο Αιγάλεω. Πρόκειται για το 3ο Xiaomi Store στην Ελλάδα, γεγονός που ενισχύει σημαντικά το όραμα της εταιρείας να καταστήσει την καινοτομία προσιτή σε όλους.

Το νέο Xiaomi Store είναι το πρώτο στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στο οποίο υλοποιείται το νέο «ΙοΤ concept» της εταιρείας, που προσφέρει μία εμπλουτισμένη, διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες. Εκεί μπορούν να γνωρίσουν από κοντά όλες τις έξυπνες συσκευές του οικοσυστήματος της Xiaomi, να συμμετέχουν σε παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις στον ειδικό χώρο Unboxing και να δουν νέα προϊόντα που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά. Ταυτόχρονα, θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις τοπικές υπηρεσίες της εταιρείας, όπως Exchange Mi για την αγορά νέας συσκευής επιστρέφοντας την παλιά τους και την υπηρεσία Service Mi for Mi. Τέλος, το κατάστημα θα λειτουργεί και ως σημείο παράδοσης προϊόντων για service και παραλαβής αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr.

Η Xiaomi εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West Facebook Twitter

Κατά την τελετή των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Ιανουαρίου, ο κ. Andrzej Gladki, CEE & Nordic Region Deputy General Manager της Xiaomi δήλωσε: “Η δημιουργία ενός νέου, ανανεωμένου καταστήματος Xiaomi στην Αθήνα αποτελεί μια έμπρακτη έκφραση της ευγνωμοσύνης μας προς τους Xiaomi Fans της Ελλάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα μας και την ηγετική θέση που τους έχουν δώσει στην αγορά. Η εταιρεία μας εργάζεται αδιάκοπα για να προσφέρει στους ανθρώπους όλου του κόσμου ένα προηγμένο οικοσύστημα έξυπνων προϊόντων που κάνουν πολύ εύκολη και, ταυτόχρονα, διασκεδαστική τη ζωή των χρηστών, προσφέροντάς τους εξαιρετικές εμπειρίες. Ευχαριστούμε θερμά τον συνεργάτη μας, την Info Quest Technologies για τη συνεργασία και τη συμβολή της στην επίτευξη των στόχων μας“.

Η Xiaomi εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West Facebook Twitter

O κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του Ομίλου Quest, δήλωσε “Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα ακόμη Xiaomi Store, με τα πρωτοποριακά προϊόντα Xiaomi, που ανοίγει ένα παράθυρο στο μέλλον. Οι επισκέπτες του έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν πώς λειτουργεί το «έξυπνο σπίτι» και πώς αλλάζει την καθημερινότητά μας το internet of things”.

Τα εγκαίνια του νέου Xiaomi Store γιορτάστηκαν με διαδραστικές ενέργειες για τους Xiaomi fans, όπως test drive με το νέο Mi Electric Scooter 3 σε ελεγχόμενη διαδρομή, παρουσίαση της έξυπνης σκούπας Mi Robot Vacuum Mop Pro και ζωντανές κληρώσεις με πλούσια δώρα, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής διάδοσης της Covid-19.

 
Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εθελοντές της Teleperformance Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προστασία παράκτιων περιοχών

Market news / Οι εθελοντές της Teleperformance Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προστασία παράκτιων περιοχών

Με αφορμή την World Cleanup Day 2023 εργαζόμενοι της εταιρείας σε Αθήνα και Χανιά έλαβαν δράση για τον καθαρισμό παραθαλάσσιων περιοχών, στηρίζοντας τις ενέργειες της οργάνωσης Save Your Hood.
THE LIFO TEAM
“My Βeach. Our Planet”: Γίνε κι εσύ εθελοντής στους καθαρισμούς παραλιών της Αττικής, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Market news / “My Βeach. Our Planet”: Γίνε κι εσύ εθελοντής στους καθαρισμούς παραλιών της Αττικής, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

H Pernod Ricard Hellas συνεχίζει τους καθαρισμούς παραλιών, σε συνεργασία με την iSea, και μας προσκαλεί να δηλώσουμε συμμετοχή στο mybeachourplanet.gr 
THE LIFO TEAM