Η τέχνη του tattoo στις νέες συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème

Η τέχνη του tattoo στις νέες συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème Facebook Twitter
0

Η διαχρονική ΝIVEA Crème με τη χαρακτηριστική μπλε μεταλλική συσκευασία, αποτελεί για αρκετές γενιές το σήμα κατατεθέν της φροντίδας, της στοργής και της απαλότητας, αφήνοντας το αποτύπωμά της σε πολλές μας αναμνήσεις. Φέτος, η εμβληματική NIVEA Crème επανασυστήνεται μέσα από μια ανατρεπτική συλλεκτική σειρά που εκφράζει τις αξίες της NIVEA μέσα από έργα τέχνης, τα οποία υπογράφουν κορυφαίες tattoo artists της Ελλάδας, της Ιταλίας & της Ισπανίας. Η Roza Salim εκπροσωπεί τη χώρα μας με το σχέδιο «Wild & Free», το οποίο συμπληρώνει ιδανικά τα άλλα δυο σχέδια, συνθέτοντας έτσι ένα ενιαίο piece of art που κοσμεί τις συσκευασίες NIVEA Crème.

Στο «Wild & Free» design κυριαρχεί η αυθεντική ομορφιά και εκφράζεται η σημασία της ύπαρξης χωρίς περιορισμούς ή επικρίσεις, όπου εξελισσόμαστε όλοι μαζί, ελπίζουμε και αγαπάμε.

Η Roza Salim επιστρατεύει έντονα και διαφορετικά στοιχεία στο σχέδιό της: βλέπουμε το κορίτσι να αγκαλιάζει την αλεπού, όπως κάθε σύγχρονο κορίτσι «αγκαλιάζει» και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και ανθισμένα λουλούδια να ολοκληρώνουν το σκίτσο, ως η απόλυτη ένδειξη αισιοδοξίας.

«Για εμένα η αίσθηση του "Wild & Free" είναι η αποτύπωση της αυθεντικής ομορφιάς: αυτής που αντανακλάται όταν νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας, όταν είμαστε σε απόλυτη αρμονία με τους γύρω μας και έχουμε λαχτάρα για ζωή!» δηλώνει η Roza Salim για την πηγή της έμπνευσής της.

Τη συλλεκτική σειρά συμπληρώνουν τα σχέδια της Lucille από την Ιταλία και της Dolores από την Ισπανία. Η Lucille μεταφέρει το μήνυμα του «Stronger Together», παρουσιάζοντας τη φιλία ανάμεσα σε δυο κορίτσια και τις αόρατες απειλές που προκύπτουν - εξάλλου με το «μαζί» όλα ξεπερνιούνται! H Dolores με το «Love is Love» δηλώνει ότι η αγάπη είναι παντού και γι' αυτό το σκοπό επικαλείται τον (ανεκπλήρωτο) έρωτα ενός ναύτη για μια γοργόνα.

Η τέχνη του tattoo στις νέες συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème Facebook Twitter


Ο στόχος της συλλεκτικής σειράς είναι να μας εμπνεύσει και να μας υπενθυμίσει όλες τις αξίες, που καλούμαστε να διατηρήσουμε αναλλοίωτες στη ζωή μας. Η τέχνη του tattoo, επιλέχθηκε ως το μέσο που δε γνωρίζει από περιορισμούς και αποτελεί κοινή «γλώσσα» για όλους, ώστε να αποτυπώσει το αίσθημα της Ελευθερίας, της Ποικιλομορφίας και της Ενότητας. Οι έννοιες αυτές θα λειτουργήσουν ως το όχημα που θα μεταφέρει θετική σκέψη σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

Συγκεντρώστε όλη τη συλλεκτική συλλογή εμπνευσμένη από την τέχνη του tattoo.

#NIVEAGreece #NIVEA #CareIsBlue #NIVEACreme #MySkinIsMyStory

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε 13 Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Market news / ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Μαθητές από 200 σχολικά τμήματα των 13 Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν ενεργά στον διαγωνισμό της ΤΕΧΑΝ δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM