Η πρώτη online συναυλία από τα Playmotion Livestream Series της Amita Motion, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της Amita Motion στο YouTube, δίνοντας το στίγμα για όσα θα ακολουθήσουν. Περισσότεροι από 73.000 επισκέπτες, απόλαυσαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, ενώ κάποιοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία για live interaction μαζί τους την ώρα της συναυλίας.

 

Η πρεμιέρα των Playmotion Livestream Series με τις ΜΕΛΙSSES σημείωσε ρεκόρ συμμετοχής

 

Στην μουσική σκηνή του Playmotion Livestream Series, η παρουσιάστρια Ιλένια Oυίλιαμς, υποδέχθηκε τις MEΛΙSSES στην πρώτη τους online συναυλία και μαζί τους την Τάμτα, τον Toquel και τον Αναστάσιο Ράμμο. Ο Αναστάσιος Ράμμος άνοιξε τη συναυλία του πρώτου Playmotion Livestream, σε ένα απίστευτο κλίμα θετικής ενέργειας και στη συνέχεια ακολούθησε ο εκρηκτικός Toquel και η μοναδική Τάμτα, δίνοντας τη σκυτάλη στο μεγαλύτερο ελληνικό συγκρότημα, τις MEΛΙSSES.

 

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος αλλά και μοναδικά ντουέτα με τους άλλους καλλιτέχνες. Στο κλείσιμο της συναυλίας βρέθηκαν όλοι μαζί στη σκηνή, απογειώνοντας τον ενθουσιασμό. Οι περισσότεροι από 73.000 μοναδικοί online επισκέπτες που έζησαν την μουσική εμπειρία του πρώτου event συμμετείχαν με πάθος στο live, πηγαίνοντας το interaction σε άλλο level με περισσότερα από 4.000 comments.

 

Τα ρεκόρ όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ο αριθμός των επισκεπτών που βρέθηκαν ταυτόχρονα στην online συναυλία ξεπέρασε τους 7.000 στέλνοντας virtual κύματα θετικής ενέργειας στους καλλιτέχνες. Από αυτούς, δέκα τυχεροί που κληρώθηκαν μέσα από διαγωνισμό στα Social Media της Amita Motion, συνομίλησαν live και online, με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και φωτογραφήθηκαν μαζί τους κρατώντας ζωντανή την ανάμνηση αυτής της βραδιάς.

 

Η πρεμιέρα των Playmotion Livestream Series με τις ΜΕΛΙSSES σημείωσε ρεκόρ συμμετοχής

 

Αν δεν προλάβατε να απολαύσετε live τη συναρπαστική εμπειρία της πρώτης διαδικτυακής συναυλίας των Playmotion Livestream Series ή αν μια φορά δεν ήταν αρκετή, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο κανάλι της Amita Motion στο YouTube έως την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

 

Τα Playmotion Livestream Series είναι γεγονός και ήταν μόνο η αρχή! Συντονίσου στα Social Media της Amita Motion και στο Playmotion by Amita Motion για τις πιο θετικές μουσικές εμπειρίες #kathemera. Stay tuned και location...η οθόνη σας.