Η online boutique Fran & Lili γίνεται 3 ετών και γιορτάζει

Η online boutique Fran & Lili γίνεται 3 ετών και γιορτάζει Facebook Twitter
0

Η online boutique Fran & Lili γίνεται 3 ετών και γιορτάζει με ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο. Στον 1ο όροφο της οδού Ερμού 64, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου η μόδα συναντά τη μουσική και το στυλ κατακλύζει το χώρο σε μία ολοήμερη γιορτή που δεν μπορεί να λείψει κανείς!


Από τη 13:00 έως τις 20:00 η boutique Fran & Lili θα γεμίσει με όμορφες παρουσίες, υπέροχες φωνές και χαρούμενα γέλια!

Η online boutique Fran & Lili γίνεται 3 ετών και γιορτάζει Facebook Twitter


Εκεί θα βρίσκονται και τα sparkling wines BiancoNero, έτοιμα να σας αναζωογονήσουν ευχάριστα αλλά και οι αλμυρές και γλυκές δημιουργίες της Lick the spoon, να σας συνεπάρουν με τις γεύσεις τους.


Party gift: Την συγκεκριμένη μέρα όλα τα Fran & Lili κομμάτια του φετινού χειμώνα θα έχουν 30% έκπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.franandlili.gr

Facebook.com/franandlili.gr

instagram.com/franandlili

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM
Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM