Η νέα BMW Σειρά 1 φιλοξενεί στο «σαλόνι» της μια σειρά επιτυχημένων Αθηναίων

Η νέα BMW Σειρά 1 φιλοξενεί στο «σαλόνι» της μια σειρά επιτυχημένων Αθηναίων Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Οι δημιουργικές προσεγγίσεις του BMW Group Hellas που αφορούν την επικοινωνία μοντέλων BMW συνεχίζονται στα Social Media, με το νέο συναρπαστικό concept "Exploring Athens / Exploring Greece".

Στο νέο εγχείρημα, επιλεγμένοι Influencers και συνεργάτες της εταιρίας, καλούνται να ανακαλύψουν μοναδικούς τόπους και προορισμούς στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα με τη νέα BMW Σειρά 1!

Με μοντέρνα σχεδίαση, τεχνολογία ανάρτησης που παρέχει μέγιστη ευελιξία και πρωτοποριακά συστήματα συνδεσιμότητας, όπως ο έξυπνος, ψηφιακός βοηθός BMW Intelligent Personal Assistant, η νέα BMW Σειρά 1 προσφέρει μία προηγμένη μορφή οδηγικής απόλαυσης και δυναμικής υπεροχής BMW σε συνδυασμό με αισθητά αυξημένη ευρυχωρία. Με τους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel στα 1.500 κυβ. εκ. και με την επιλογή του αυτόματου κιβώτιου διπλού συμπλέκτη -7 σχέσεων, το πολυτελές compact μοντέλο της BMW κάνει τα οδοιπορικά ακόμη πιο άνετα και απολαυστικά.

Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε την Ελλάδα μαζί με τη νέα BMW Σειρά 1 και τους μοναδικούς της συνοδοιπόρους!

Website: www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView
Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Market news / Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον τουριστικό κλάδο, καθώς και η έγκαιρη στελέχωση των συμμετεχουσών επιχειρήσεων με το κατάλληλο προσωπικό για την επερχόμενη σεζόν.
THE LIFO TEAM