Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. στην Attica Green Expo

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. στην Attica Green Expo Facebook Twitter
0

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συμμετείχε στις 3 και 4 Ιουνίου, στην 1η Πράσινη Έκθεση «Attica Green Expo», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., το διήμερο αυτό υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών στο το περίπτερο της και μέσω ενός διαδραστικού ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού (Virtual Reality), μικροί και μεγάλοι, ανακάλυψαν πως μπορούν να «ανακυκλώσουν» τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ενός σπιτιού, κερδίζοντας αναμνηστικά δώρα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν γύρω από περιβαλλοντικά θέματα καθώς και για την συμβολή της εταιρείας Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. στα θέματα ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Market news / Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον τουριστικό κλάδο, καθώς και η έγκαιρη στελέχωση των συμμετεχουσών επιχειρήσεων με το κατάλληλο προσωπικό για την επερχόμενη σεζόν.
THE LIFO TEAM