LIVE!

H H&M Home γιόρτασε το 1ο της spot στην Αττική

H H&M Home γιόρτασε το 1ο της spot στην Αττική Facebook Twitter
0

η Η&Μ ΗΟΜΕ γιόρτασε με ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ το 1ο της λανσάρισμα στην Αττική στο κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά, Βασιλέως Γεωργίου 2, το οποίο προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια. Το νέο τμήμα ΗΟΜΕ άνοιξε με τη γιορτινή καμπάνια της Η&Μ και χωρίζεται σε διαφορετικά concepts και δωμάτια: καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα.

 

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι με την αγάπη και την αποδοχή που έδειξε ο κόσμος για τη συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ, σήμερα. Κοντά μας βρέθηκαν χιλιάδες πελάτες της Η&Μ καθώς και δημοσιογράφοι/ διακοσμητές που μας έδωσαν τις ευχές τους και μας στήριξαν με την παρουσία τους.», δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

«Η Η&Μ ΗΟΜΕ, με τις διακοσμητικές της προτάσεις, ήρθε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην Ελληνική αγορά. Η σημερινή εκδήλωση με αφορμή το λανσάρισμα της συλλογής στην Αττική, ήταν γεμάτη γιορτινή ενέργεια. Περάσαμε όμορφα με Χριστουγεννιάτικες προτάσεις διακόσμησης για όλο το σπίτι, με στόχο να αφήσουμε τη δημιουργικότητα μας και την αγάπη μας για τη μόδα, τη ποιότητα και τις καλές τιμές της Η&Μ ΗΟΜΕ να είναι οι πρωταγωνιστές.», είπε η Σίσσυ Φειδά, Interior Designer.

Η H&M Home άνοιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2014 και σήμερα αριθμεί 3 καταστήματα: Τσιμισκή 20-22 & Κομνηνών, Θεσσαλονίκη, Cosmos 11ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλο­νίκης, Βασιλέως Γεωργίου 2 & Νοταρά, Πειραιάς

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Samsung αποκαλύπτει το αποκλειστικό Galaxy Z Flip7 Olympic Edition

Market news / Η Samsung αποκαλύπτει το αποκλειστικό Galaxy Z Flip7 Olympic Edition

Κάθε αθλητής που συμμετέχει στους Αγώνες Milano Cortina 2026 θα λάβει τη συσκευή Olympic Edition, η οποία έχει σχεδιαστεί με σκοπό να εμπλουτίσει την εμπειρία, από τη ζωή στο Ολυμπιακό Χωριό μέχρι τις στιγμές του βάθρου.
THE LIFO TEAM
Olivia: Πολύτιμη ψηφιακή σύμμαχος για γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca

Market news / Olivia: Πολύτιμη ψηφιακή σύμμαχος για γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca

Απευθύνεται σε γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, ανεξαρτήτως σταδίου της νόσου, στους φροντιστές και τις οικογένειές τους, καθώς και στους επαγγελματίες υγείας.
THE LIFO TEAM