ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Gillette Labs Heated Razor: Νέα τεχνολογία που αλλάζει την εμπειρία του ξυρίσματος

Gillette Labs Heated Razor: Νέα τεχνολογία που αλλάζει την εμπειρία του ξυρίσματος Facebook Twitter
0

Αρκετοί άντρες και ιδιαίτερα όσοι έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, αντιμετωπίζουν το ξύρισμα ως καθημερινή αγγαρεία, κυρίως εξαιτίας των ερεθισμών που ενδέχεται να προκαλεί. Συχνά, μάλιστα, χρησιμοποιούν ζεστό νερό ή αναζητούν τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία σε barber shop, για να κάνουν τη διαδικασία αυτή πιο ευχάριστη.


Για όλους αυτούς τους άντρες, η Gillette παρουσιάζει το Heated Razor, την πρώτη και μοναδική ξυριστική μηχανή, που με το πάτημα ενός κουμπιού χαρίζει την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα σε κάθε κίνηση.

Gillette Labs Heated Razor: Νέα τεχνολογία που αλλάζει την εμπειρία του ξυρίσματος Facebook Twitter


Το νέο Heated Razor, μια καινοτομία της Gillette Labs, σχεδιάστηκε για να αλλάξει την εμπειρία του ξυρίσματος, όπως την ξέραμε ως τώρα, σε μια αναπάντεχα απολαυστική εμπειρία, που μπορεί κάθε άνδρας να έχει καθημερινά στην άνεση του μπάνιου του.


Τεχνολογία Heated Razor
Η νέα πρόταση της Gillette Labs με την τεχνολογία Heated Razor, προσφέρει υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς στο ξύρισμα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Χάρη στη θερμαινόμενη μπάρα από ανοξείδωτο ατσάλι, κατανέμει τη θερμότητα άμεσα και ομοιόμορφα, μαλακώνοντας την επιδερμίδα και δημιουργώντας την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα σε κάθε κίνηση.

  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, μεταξύ δύο επιπέδων θερμότητας (43°C και 50°C), με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Σύστημα διατήρησης θερμότητας, με «έξυπνους» αισθητήρες
  • Προηγμένη τεχνολογία 5 λεπίδων
  • Μπαταρία ιόντων λιθίου, που διαρκεί μέχρι και για 6 χρήσεις
  • Τεχνολογία FlexDisc, που εξασφαλίζει την επαφή με τη θερμαινόμενη μπάρα σε κάθε κίνηση.
  • 100% αδιάβροχο, για χρήση ακόμα και μέσα στο ντους
Gillette Labs Heated Razor: Νέα τεχνολογία που αλλάζει την εμπειρία του ξυρίσματος Facebook Twitter

Η καινοτόμος ξυριστική μηχανή της Gillette Labs έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των καταναλωτών παγκοσμίως, αποσπώντας το βραβείο "Engadget's People's Choice" στα Consumer Electronics Show 2019.


Η νέα σειρά Gillette Labs διατίθεται στην ελληνική αγορά και περιλαμβάνει:

  • Την ξυριστική μηχανή Gillette Labs Heated Razor
  • Τις ανταλλακτικές κεφαλές Gillette Labs
Market news
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Market news / Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον τουριστικό κλάδο, καθώς και η έγκαιρη στελέχωση των συμμετεχουσών επιχειρήσεων με το κατάλληλο προσωπικό για την επερχόμενη σεζόν.
THE LIFO TEAM