«Galiatsos gallery» στην Πλάκα

«Galiatsos gallery» στην Πλάκα Facebook Twitter
0

Άνοιξε την πόρτα του και λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας το «Galiatsos gallery», ένα μοντέρνο και λιτό photo-gallery στην καρδιά της πόλης.

Από το φωτογραφικό αρχείο του Στράτου Γαλιάτσου, η μόνιμη αυτή φωτογραφική έκθεση με θέματα αυστηρά επιλεγμένα (έγχρωμα και ασπρόμαυρα) και με φωτογραφίες τοπίου σε καμβά και περασμένες σε τελάρο, αποτελούν ιδανικές προτάσεις για εκείνους που θέλουν κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό και με φρέσκια ματιά. Με θεματολογία κυρίως από το ελληνικό χώρο και με στοιχεία βασισμένα στην κουλτούρα μας.

Με ποιοτική παραγωγή, 100% ελληνική και με ιδιαίτερη προσέγγιση στα θέματα για την ανάδειξη μόνο θετικών μηνυμάτων και πάντα σε προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε το!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Market news / Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Απευθύνεται σε αγρότες, παραγωγούς τροφίμων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες της εστίασης, chefs και ειδικούς με κοινό όραμα το μέλλον της διατροφής στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM