Δυόσμος, ζάχαρη, lime και Bacardi Rum

Δυόσμος, ζάχαρη, lime και Bacardi Rum Facebook Twitter
Αυτό το Ejekt ήταν μια πραγματική γιορτή της μουσικής που είχε απ΄όλα: αγαπημένες μπάντες, γνωστά τραγούδια, παρέες από φαν, πολύ χορό και εκρηκτικές στιγμές που σε μετέφεραν αλλού
0

Δυόσμος, ζάχαρη, lime και Bacardi Rum Facebook Twitter

 

Όταν συμμετέχεις σε ένα μεγάλο συναυλιακό γεγονός όπως το Εjekt Festival χρειάζεσαι κάποιες μέρες για να συνέλθεις και να μπορέσεις να μιλήσεις γι' αυτό... Τα πρώτα 24ωρα αντηχούν ακόμα στα αφτιά σου οι ήχοι από τα αγαπημένα σου τραγούδια και στο μυαλό σου έρχονται οι στιγμές από τα highlights της βραδιάς όπως η εμφάνιση των Killers στη σκηνή της Πλατείας Νερού.

 

Αυτό το Ejekt ήταν μια πραγματική γιορτή της μουσικής που είχε απ΄όλα: αγαπημένες μπάντες, γνωστά τραγούδια, παρέες από φαν, πολύ χορό και εκρηκτικές στιγμές που σε μετέφεραν αλλού... Κι επειδή μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα θέλεις το κατάλληλο ποτό να συνοδεύσει την απόλαυση της στιγμής και να σε δροσίσει ταυτόχρονα, το Bacardi φρόντισε γι' αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Τα μοναδικά Bacardi Mojitos ήταν εκεί για να δώσουν ξεχωριστή γεύση σε αυτή τη βραδιά που μας έκανε όλους να νιώσουμε σαν μια μεγάλη παρέα που απολάμβανε την εμπειρία του live με τον πιο έντονο τρόπο!

Δυόσμος, ζάχαρη, lime και Bacardi Rum Facebook Twitter

To Bacardi Mojito Bar έγινε η στάση απόλαυσης που αναζητούσαμε όλη τη βραδιά για να πάρουμε μιαν ανάσα από τον χορό και το τραγούδι και να δροσιστούμε με τον μοναδικό τρόπο που μόνο η Bacardi μπορεί να προσφέρει. Δυόσμος, ζάχαρη, lime και φυσικά η μοναδική γεύση του Bacardi Rum ήταν το απόλυτο "line-up" της απόλαυσης ενώ τα συγκροτήματα της πρώτης μέρας του Ejekt έδιναν τη σκυτάλη το ένα στο άλλο.

Δυόσμος, ζάχαρη, lime και Bacardi Rum Facebook Twitter

Ανάμεσα στο πολύχρωμο πλήθος η μαύρη νυχτερίδα του Bacardi είχε τη δική της θέση και ξεχώριζε από μακριά σηματοδοτώντας την αυθεντική γεύση για όλους εμάς που είχαμε πάει για να τα δώσουμε όλα παρτάροντας. Άλλωστε, οι περισσότεροι φύγαμε από την Πλατεία Νερού με τη μαύρη νυχτερίδα πάνω μας, αφού στην είσοδο μας περίμεναν τα κορίτσια του Bacardi για να μας κάνουν tattoo με το σήμα του αγαπημένου μας ποτού!

Το Bacardi Rumix Summer Series θα βρίσκεται εκεί και την δεύτερη μέρα του Ejekt ως χορηγός της αυθεντικής διασκέδασης για να μας ξεδιψάσει και να μας δώσει την ενέργεια που θα μας χρειαστεί και σε αυτή την βραδιά. Μουσική, χορός και Bacardi Mojitos θα γίνουν η δική μας συνταγή απόλαυσης σε μια live εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη!

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ