Βαθύ πορφυρό χρώμα, με έντονα και αργά δάκρυα. Μύτη έντονη, τυπικότατη ως προς τον ποικιλιακό χαρακτήρα του Cabernet Sauvignon, ώριμα μαύρα φρούτα, κέδρος, πούρο, δεμένα με τη διακριτική παρουσία του καινούργιου βαρελιού. Σφιχτοδεμένο και νεαρότατο στο στόμα, με πυκνή δομή. Γεμάτο σώμα, αυστηρές αλλά φίνες και ώριμες ταννίνες και ικανοποιητική οξύτητα. Έντονη και πολύπλοκη επίγευση. Μπορεί να παλαιώσει για 8 έως 15 χρόνια από τον τρύγο και χρειάζεται πλούσια πιάτα κρέατος, κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά για να ξεδιπλώσει όλο το χαρακτήρα του. Σερβίρεται στους 16ο-17ο C.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πώς να μειώσετε τον κίνδυνο του καρκίνου: 11 επιστημονικά τεκμηριωμένες συμβουλές

Πρίγκιπας Χάρι: Ο βασικός λόγος που η ρήξη με τον βασιλιά Κάρολο είναι σχεδόν οριστική

Δρ. Φλόριαν Γουίλετ: Ο εφευρέτης της «κάψουλας αυτοκτονίας» Sarco έδωσε τέλος στη ζωή του

Τα θέματα των Αρχαίων και η Λερναία Ύδρα του σεξισμού

Οι σεισμολόγοι για τα 5,3 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Έχουμε εισέλθει σε φάση σεισμικής έξαρσης»
