Bronze Βραβείο Καινοτομίας για το COOK at HOME

Bronze Βραβείο Καινοτομίας για το COOK at HOME Facebook Twitter
0

Το COOK at HOME απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο προϊόν» για το λανσάρισμα των νέων του σαλτσών μαγειρέματος που έχουν φέρει την επανάσταση στην κουζίνα. Μία σειρά προϊόντων η οποία σύστησε έναν νέο τρόπο να μαγειρεύουμε πεντανόστιμα πιάτα για το καθημερινό μας τραπέζι, εύκολα και απλά, με όλη τη συνταγή μέσα σε ένα μπουκαλάκι.

Η βράβευση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της προσπάθειας που καταβάλλουν καθημερινά οι άνθρωποι μας, ακολουθώντας το όραμα της εταιρείας να προσφέρει ποιοτικά και γευστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

COOK AT HOME

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11 χρόνια One Salonica: Όταν η μόδα συναντά την εμπειρία και την κοινωνική προσφορά

Market news / 11 χρόνια One Salonica: Όταν η μόδα συναντά την εμπειρία και την κοινωνική προσφορά

Οι φετινοί εορτασμοί του One Salonica outlet mall κορυφώθηκαν με ένα εντυπωσιακό Safari-inspired Fashion Show και μια σειρά δράσεων με κοινωνικό αποτύπωμα, που έδωσαν ξεχωριστό χαρακτήρα στα 11α γενέθλια.
THE LIFO TEAM
Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Market news / Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, περισσότερες από 100 ομάδες και πάνω από 400 παίκτες συμμετείχαν σε ένα διήμερο γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις, μουσική, challenges και διαδραστικές εμπειρίες.
THE LIFO TEAM
The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Market news / The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Ο Red Bull αθλητής, Γιώργος Νταβουτιάν, με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε παγκόσμια projects, πραγματοποιεί μια μοναδική κατάβαση στο νησί «πεταλούδα», σε μια αλυσιδωτή διαδρομή γεμάτη tricks.
THE LIFO TEAM