Βραδιές θερινού σινεμά μαζί με τη Mastercard

Βραδιές θερινού σινεμά μαζί με τη Mastercard! Facebook Twitter
0

Την τελευταία χρονιά στερηθήκαμε πολλά, αυτό το καλοκαίρι όμως θα είναι διαφορετικό. Τα θερινά σινεμά άνοιξαν και περιμένουν τους λάτρεις του κινηματογράφου για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, κάτω από τον πανέμορφο νυχτερινό αττικό ουρανό.
 

Πριν ανοίξετε το πρόγραμμα για να δείτε τι παίζει, σάς έχουμε πολύ καλά νέα. Συγκεκριμένα τα καλά νέα αφορούν τους κατόχους καρτών MastercardR. Η Mastercard αγαπάει τον κινηματογράφο και συνεχίζει και στηρίζει το θερινό σινεμά. Συγκεκριμένα, εδώ και τέσσερα χρόνια, είναι χορηγός του κινηματογράφου Arian Open Air Cinema, μιας ιστορικής ανοιχτής αίθουσας που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Το πρόγραμμα προβολών του καλοκαιριού προβλέπει συναρπαστικές βραδιές με όλες τις νέες κυκλοφορίες για μικρούς και μεγάλους.

Με τη Mastercard ανά χείρας λοιπόν, περάστε από το ταμείο του κινηματογράφου ή μπείτε στο site για να αγοράσετε το εισιτήριό σας και κερδίστε έκπτωση 2 ευρώ για κάθε εισιτήριο

Οι προσφορές όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η MastercardR προσφέρει την ευκαιρία σε όσους επιλέξουν τον κινηματογράφο Arian Open Air Cinema, να απολαύσουν μαζί με την παρέα τους ταινία και αγαπημένο cinema food, στους άνετους καναπέδες της MastercardR, στο καλύτερο σημείο της αίθουσας, έχοντας και τον προσωπικό τους σερβιτόρο! Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις πρώτοι που θα αγοράσουν εισιτήρια, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια ξεχωριστή βραδιά cinema, απολαμβάνοντας λαχταριστή pizza και hot dogs,  κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σαββατοκύριακο.

Βραδιές θερινού σινεμά μαζί με τη Mastercard! Facebook Twitter

Από το σινεμά, σε μια αξέχαστη ελληνική βραδιά

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε και όπως είναι φυσικό, οι απανταχού επισκέπτες της χώρας μας θα ξεχυθούν στους αρχαιολογικούς χώρους και τις αμέτρητες παραλίες. Ωστόσο, μέρος της κουλτούρας της Ελλάδας είναι και τα θερινά σινεμά. Σε μια προσπάθεια να την κάνει πιο γνωστή στους ξένους επισκέπτες, η MastercardR είχε μια καταπληκτική ιδέα: να προσφέρει στους κατόχους MastercardR που επισκέπτονται την Ελλάδα από το εξωτερικό, τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ελληνική κινηματογραφική βραδιά που περιλαμβάνει ιδιωτική προβολή στον θερινό κινηματογράφο Arian Open Air Cinema, η οποία θα συνοδεύεται από ένα μοναδικό treatment.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μαζί με την παρέα τους μια ταινία γεμάτη Ελλάδα (μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε «Mamma Mia» και «Trip to Greece»), απολαμβάνοντας αγαπημένο cinema food, ενώ στο τέλος θα λάβουν ένα ξεχωριστό δώρο ως ενθύμιο αυτής της μοναδικής κινηματογραφικής εμπειρίας.

Μέσα από την πλατφόρμα priceless.com, η οποία προσφέρει παρόμοιες εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, όσοι προγραμματίζουν να επισκεφτούν την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους για τη μοναδική αυτή βραδιά.

Μοναδικές βραδιές με ασφάλεια και υπευθυνότητα

Ο κινηματογράφος Arian Open Air Cinema άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και υποδέχεται τους λάτρεις του θερινού σινεμά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης μέγιστης πληρότητας 75% της συνολικής του χωρητικότητας, υποστηρίζοντας ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, αλλά και snacks.

Αξιοποιήστε τις προσφορές της MastercardR και απολαύστε μαγικές βραδιές κινηματογράφου!

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ