Αυτό το μήνα, τα μαλλιά σας έχουν την... τιμητική τους!

Αυτό το μήνα, τα μαλλιά σας έχουν την... τιμητική τους! Facebook Twitter
0

Τα λαμπερά, υγιή και δυνατά μαλλιά κλέβουν πάντα την παράσταση και μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση είτε είμαστε άντρες, είτε γυναίκες. Πολλές φορές, όμως, όσο και να τα φροντίζουμε, δεν είναι -ούτε φαίνονται- όσο όμορφα θα θέλαμε.


Οι λόγοι είναι πολλοί: το λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα, η επίμονη πιτυρίδα ή ξηροδερμία, οι λεπτές τρίχες που σπάνε εύκολα και, φυσικά, αυτό που φοβόμαστε όλοι: η αραίωση. Η απώλεια 50-100 τριχών την ημέρα θεωρείται φυσιολογική, εφόσον βλέπουμε ότι αυτές ανανεώνονται. Αν, όμως, παρατηρήσουμε ότι τα μαλλιά μας είναι πλέον εμφανώς άτονα και αποδυναμωμένα, έχει έρθει η στιγμή να αφεθούμε στα χέρια του ειδικού, για να χτυπήσουμε το πρόβλημα... στη «ρίζα» του.

Αυτό το μήνα, τα μαλλιά σας έχουν την... τιμητική τους! Facebook Twitter
Κάθε Nioxin Kit περιλαμβάνει σαμπουάν καθαρισμού, conditioner και εντατική θεραπεία περιποίησης


Για τις γυναίκες, μεγάλο ρόλο παίζει το αν τα μαλλιά τους είναι φυσικά, ή έχουν υποστεί ταλαιπωρία από χημικές εργασίες, όπως οι βαφές. Τα προβλήματα δεν επισκέπτονται, βέβαια, μόνο τα μαλλιά των δεύτερων: ακόμα και η λιπαρότητα ή το συχνό «σπάσιμο» την ώρα του βουρτσίσματος μπορούν να αποτελέσουν την αρχή για μεγαλύτερα προβλήματα, εφόσον δείχνουν ότι τα μαλλιά μας δεν είναι υγιή. Κάθε περίπτωση, βέβαια, είναι ξεχωριστή. Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, για παράδειγμα, ανησυχώντας για την έλλειψη όγκου και τα ταλαιπωρημένα από τη βαφή μαλλιά της, μίλησε στον ειδικό του Nioxin, το Νο. 1¹ προϊόν κομμωτηρίου για πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά², και αποδέχτηκε το Nioxin 30-day challenge, για να δει έμπρακτα τη διαφορά με την κατάλληλη θεραπεία για το δικό της hair matter, μέσα σε μόλις 1 μήνα.


Οι άνδρες, πάλι, ενώ σπάνια «ζορίζουν» τα μαλλιά τους με χημικά, ταλαιπωρούνται συχνότερα από την πιτυρίδα και έχουν και από τη φύση τους περισσότερες πιθανότητες για εμφάνιση τριχόπτωσης. Σημαντικό στοιχείο για τη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος είναι το να εφαρμοστεί η κατάλληλη, στοχευμένη θεραπεία, την οποία θα προτείνει ο ειδικός. Για παράδειγμα, διαφορετικές λύσεις θα βοηθήσουν κάποιον άνδρα με λεπτές τρίχες και εμφανή αραίωση, και διαφορετικές κάποιον με μέτριες ή χονδρές τρίχες και ξηροδερμία, εφόσον ο πρώτος έχει ανάγκη από περισσότερη ανθεκτικότητα και πυκνότητα, ενώ ο δεύτερος από λείανση της τρίχας και πλούσια ενυδάτωση. Ένας άνδρας που εξέφρασε ανοιχτά την ανησυχία για τα μαλλιά του είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ένιωσε τις τρίχες του αποδυναμωμένες, λόγω του καθημερινού styling που απαιτεί η δουλειά του. Έτσι αποδέχτηκε κι εκείνος το Nioxin 30-day challenge, ανυπομονώντας να δει τη διαφορά στα μαλλιά του! Θα μοιράζεται μαζί μας τα αποτελέσματα για να παροτρύνει όλους όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα μαλλιά τους, να απευθυνθούν... στον ειδικό!


Ανακάλυψε κι εσύ την αλλαγή μέσα σε ένα μόλις μήνα χρήσης Nioxin στα δικά σου μαλλιά, ξεκινώντας με ένα κλικ στο pestostonkommotisou.nioxin.gr. Πες το hair matter σου στον ειδικό του Nioxin, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε τα προϊόντα που έχουν πραγματικά ανάγκη τα μαλλιά σου, γιατί... hair matters!

Αυτό το μήνα, τα μαλλιά σας έχουν την... τιμητική τους! Facebook Twitter


Σημειώσεις: ¹σε πωλήσεις παγκοσμίως ²πηγή αναφοράς Kline & Company

 

#Νioxin #Νioxin30days #ΗairΜatters #FullerLifeFullerHair

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εθελοντές της Teleperformance Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προστασία παράκτιων περιοχών

Market news / Οι εθελοντές της Teleperformance Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προστασία παράκτιων περιοχών

Με αφορμή την World Cleanup Day 2023 εργαζόμενοι της εταιρείας σε Αθήνα και Χανιά έλαβαν δράση για τον καθαρισμό παραθαλάσσιων περιοχών, στηρίζοντας τις ενέργειες της οργάνωσης Save Your Hood.
THE LIFO TEAM
“My Βeach. Our Planet”: Γίνε κι εσύ εθελοντής στους καθαρισμούς παραλιών της Αττικής, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Market news / “My Βeach. Our Planet”: Γίνε κι εσύ εθελοντής στους καθαρισμούς παραλιών της Αττικής, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

H Pernod Ricard Hellas συνεχίζει τους καθαρισμούς παραλιών, σε συνεργασία με την iSea, και μας προσκαλεί να δηλώσουμε συμμετοχή στο mybeachourplanet.gr 
THE LIFO TEAM