Αποκλειστικό: Έγκλημα στο μπάνιο. Γίνε κι εσύ μάρτυρας!

0

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που μετά το λούσιμο βλέπεις το έντονο χρώμα των μαλλιών σου να μένει στην πετσέτα… Για το Garnier Fructis Color Resist, αυτό είναι έγκλημα!

 «Είναι έγκλημα να χάνεις το χρώμα σου», και το Fructis Color Resist, εμπλουτισμένο με καρπούς acai και έλαιο σταφυλιού δίνει τη λύση για χρώμα που προστατεύεται καλύτερα και παραμένει «ζωντανό» ακόμη και για 45 λουσίματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM