360 NEW CONCEPT BAZAAR

360 NEW CONCEPT BAZAAR Facebook Twitter
0

Ενοχικό σύνδρομο; Κανένα απολύτως!

Αν το παραδοσιακό shopping πλέον προκαλεί, ποιος μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για μια φιέστα δημιουργικότητας, ή για μία μεγάλη πολυσυλλεκτική έκθεση , που ξεφεύγει από τα κλισέ; Η μόδα, το interior design, η τέχνη, το κόσμημα, η φωτογραφία τα αξεσουάρ, η γεύση και η "πράσινη ζωή" ενώνονται κάτω από κοινή ομπρέλα.

Το παραμύθι ξετυλίγεται ξανά, αυτή τη φορά εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, στην Πειραιώς. Το 2ο New Concept Bazaar είναι γεγονός! Σύνθημα: “Η γνώση είναι δύναμη και η ισχύς εν τη ενώσει”.

Η εμπνεύστρια και σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αλεξανδράκη με την ομάδα του New Concept Bazaar, φέρνουν κοντά, σ' ένα πανέμορφο loft 700 τ.μ. γνωστούς και καταξιωμένους δημιουργούς, καθώς και νέους ανερχόμενους, με στόχο να προβάλλουν όλοι την τέχνη τους.Μπορεί το να μπαίνει κάποιος σ' ένα μαγαζί για ορισμένους, στις μέρες μας, να είναι μέχρι και δακτυλοδειχτούμενο,όταν όμως μιλάμε για ένα τεράστιο event όπου οι πόρτες είναι ανοιχτές σε όλο τον κόσμο, για ένα event όπου εκτός από δημιουργίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, περιλαμβάνει και πολλά happenings με μουσική από γνωστούς djs (LadyDust, MethiBlonde, Kimco, Monokini κ.ά.) και live με την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη σε jazz διάθεση, τα πράγματα προφανώς αλλάζουν. Δεδομένης και της επιτυχίας του πιλοτικού New Concept Bazaar που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, τα πεδία δράσης διευρύνονται σε όλους τους τομείς του lifestyle.

Καταξιωμένοι δημιουργοί όπως οι Μιχάλης Ασλάνης, Rita Pateroni, Βασίλης Ζούλιας, Nikos-Takis, Ελένη Αρώνη, Πάνος Απέργης, Smaragdi, αλλά και νεότεροι στον χώρο της μόδας και ήδη δημοφιλείς, όπως Christine & Joe (Χριστίνα Παππά, Τζο Τόγκου) συνασπίζονται, ενώ η πρώην υπουργός και γνωστή ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στα εικαστικά, μέσα από το 360 New Concept Bazaar ..!

Το 360 New Concept Bazaar θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όσοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τρόφιμα, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο στο loft και στη συνέχεια θα διανέμονται στο Ιδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 35).

http://www.facebook.com/messages/625799225#!/groups/327744457259988/

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM