Το καλό πηγάζει από μέσα μας

0

ADVERTORIAL

 Μια φορά κι έναν καιρό, στη Γη αυτή όπως την ξέρουμε, οι άνθρωποι ζούσαν σαν μικρά παιδιά παρέα με πλάσματα ξεχωριστά όπως οι νεράιδες που χόρευαν στα ποτάμια και τα ξωτικά που ήταν όλο σκανδαλιές, όπως οι γοργόνες που σε γοήτευαν με την αλλόκοτη ομορφιά τους και οι ξύλινες κούκλες που μίλαγαν και λαχταρούσαν να γίνουν μια μέρα αληθινά παιδιά. Κι ανάμεσα σε όλα αυτά τα πλάσματα υπήρχε και ο Άγιος Βασίλης, μία ευγενική, γενναιόδωρη και συνάμα μυστηριώδης φυσιογνωμία που ταξίδευε πάνω σε ένα έλκηθρο φορτωμένο με δώρα για όλους τους ανθρώπους.

Το καλό πηγάζει από μέσα μας Facebook Twitter

Κάποτε όμως οι άνθρωποι σταμάτησαν να σκέφτονται και να ζουν ανέμελα και αθώα σαν τα παιδιά και στην καρδιά τους τρύπωσε η καχυποψία και η δυσπιστία. Έτσι σιγά σιγά έπαψαν να βλέπουν όλα αυτά τα παράξενα και μαγικά πλάσματα, τα έδιωξαν από την καθημερινότητά τους ώσπου στο τέλος λησμόνησαν τα πάντα.

Το καλό πηγάζει από μέσα μας Facebook Twitter

Όμως, ακόμα κι αν οι άνθρωποι θέλησαν να ξεχάσουν, ο καλόκαρδος Άγιος Βασίλης δεν τους εγκατέλειψε. Κάθε χρόνο επιστρέφει στις γιορτές των Χριστουγέννων και αφήνει τα δώρα του σε εκείνους που ακόμη πιστεύουν στη μαγεία και εμπιστεύονται τα όνειρα και την φαντασία τους, στα παιδιά. Κι όταν οι μικροί μεγαλώνουν και μπαίνουν στον κόσμο των ενηλίκων, ανακαλούν μνήμες από τα παιδικά τους χρόνια. Και κάπως έτσι διατηρούν μέσα τους το μύθο του Άγιου Βασίλη και το καλό που τους χάρισε η πίστη τους σε αυτόν. Έτσι η φιγούρα του Άγιου Βασίλη παρέμεινε ως τις μέρες μας ζωντανή στις καρδιές των ανθρώπων εμπνέοντας τους με αισιοδοξία, χαρά, αγάπη και θετική διάθεση.

Λίγα πράγματα στη ζωή βγάζουν από μέσα μας το καλό, όπως η ζεστασιά των Χριστουγέννων. Ένα από αυτά είναι το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι που έχει το καλό μέσα του και μας χαρίζει ενέργεια και υγεία. Το νερό μας κάνει να φαινόμαστε και να νιώθουμε καλά κι όταν μέσα μας είμαστε καλά, θέλουμε να κάνουμε το καλό και να το μοιραζόμαστε και με τους άλλους ανθρώπους.

Θέλουμε να ζούμε τη ζωή σαν να είναι ένα θαύμα! 

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM