Η Reebok επαναφέρει στο προσκήνιο τα μοντέλα Classic Leather Aztec, Aztec Princess και Aztec 79, τις πιο iconic 70s σιλουέτες που αγαπήθηκαν από το κοινό, δίνοντας τους ένα μοντέρνο twist.

 

Συγκεκριμένα, το Classic Leather Aztec φέρει όλες τις καινοτομίες που το κατέταξαν στην κορυφή των running shoes και αποκτά μία φρέσκια όψη συνδυάζοντας χαρακτηριστικά από το εμβληματικό Classic Leather. Η μοναδική αυτή μίξη δύο διαχρονικών σχεδίων δημιουργεί ένα άκρως σύγχρονο παπούτσι με nylon και suede λεπτομέρειες και εντυπωσιακά colorways.

 

Η Reebok λανσάρει τη νέα Heritage Running συλλογή

 

Το Aztec Princess από την άλλη, το γυναικείο μοντέλο του Heritage Running Pack, κρατάει την 70s αισθητική του και ενσωματώνεται στο σημερινό lifestyle, αποκτώντας διπλή σόλα που προσφέρει έξτρα στήριξη, ειδικά σχεδιασμένη για το γυναικείο πέλμα.

 

Τέλος, το Aztec 79, το πιο iconic running παπούτσι της Reebok, επιστρέφει αποτίοντας έναν φόρο τιμής στην κληρονομιά της Reebok. Το συγκεκριμένο μοντέλο παραμένει πολύ κοντά στην αρχική 70s εκδοχή του και ανανεώνει τα κλασικά side stripes δίνοντας του μία μοντέρνα όψη μέσω των έντονων χρωμάτων, των metallics και των ιδιαίτερων λεπτομερειών.

 

Βρείτε όλη τη συλλογή εδώ.

 

Η Reebok λανσάρει τη νέα Heritage Running συλλογή