Η εκστρατεία που ενημέρωσε χιλιάδες γυναίκες για την αξία της πρόληψης, μιλάει τώρα και στους άνδρες

Η εκστρατεία που ενημέρωσε χιλιάδες γυναίκες για την αξία της πρόληψης, μιλάει τώρα και στους άνδρες Facebook Twitter
0

Η μη κυβερνητική οργάνωση «Στόχος-Πρόληψη» έχει δημιουργήσει διάφορες πρωτοπόρες εκστρατείες ενημέρωσης στο χώρο της υγείας. Πολλοί από εμάς θυμόμαστε, την Ζιζέλ Μπούντχεν, Άννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου, Βίκυ Καγιά, μερικές από τις καταξιωμένες γυναίκες που φόρεσαν το μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο» για να μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης για τον καρκίνο του στήθους.

Η δράση ενέπνευσε εμπιστοσύνη μέσα από πολυάριθμα περίπτερα ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικές εξετάσεις που συνεχίζει ο οργανισμός να προσφέρει μέχρι σήμερα. Εξίσου σημαντικό είναι ότι οι καμπάνιες διαμόρφωσαν την κοινή γνώμη με αποτέλεσμα οι γυναίκες να μιλάνε ανοιχτά για την ασθένεια. Ανάλογη ενημέρωση και εκπαίδευση προσδοκά να πετύχει ο οργανισμός για τον ανδρικό πληθυσμό για τις αλλοιώσεις και τον καρκίνο του προστάτη όπως ανέφερε ο «Στόχος-Πρόληψη» σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου.

Η εκστρατεία που ενημέρωσε χιλιάδες γυναίκες για την αξία της πρόληψης, μιλάει τώρα και στους άνδρες Facebook Twitter

Σε σχετική ερώτηση η πρόεδρος κ. Μ. Στρατοπούλου– Κιτσοπάνου απάντησε: « Οι άνδρες είναι "κλειστοί τύποι", χειρίζονται τον προστάτη σαν ένα μυστικό. Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε μια καμπάνια που σκοπό έχει να προβάλει το μήνυμα, ότι οι αλλοιώσεις του προστάτη δεν σημαίνουν απαραίτητα μια σοβαρή ασθένεια. Ο προστάτης είναι ένας αδένας και μέχρι μια ηλικία είναι καλός φίλος του άντρα τόσο καλός που στην καμπάνια τον παρομοιάζουμε με πιστό φίλο του. Δυο σπουδαίοι φωτογράφοι, ο Τάκης Διαμαντόπουλος και η Ολυμπία Κρασαγάκη επιμελήθηκαν την φωτογράφιση. Θεωρούμε ότι θα πείσει το κοινό ότι είναι προτιμότερο να μιλάς ανοιχτά για κάθε ασθένεια να ρωτάς να μαθαίνεις και να ζεις καλύτερα!»

Η εκστρατεία που ενημέρωσε χιλιάδες γυναίκες για την αξία της πρόληψης, μιλάει τώρα και στους άνδρες Facebook Twitter

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ