H οικογένεια του μπάσκετ βρέθηκε στο Χριστοδούλειο

H οικογένεια του μπάσκετ βρέθηκε στο Χριστοδούλειο Facebook Twitter
0

Για 9η συνεχή χρονιά η οικογένεια του μπάσκετ βρέθηκε στο Χριστοδούλειο για να μοιράσει δώρα στα κορίτσια εν όψει των Άγιων Ημερών, αλλά κυρίως για να δηλώσει την υποστήριξη και την συμπαράσταση της στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το Ίδρυμα.

Ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες του ΕΣΑΚΕ (Γιάννης Ψαράκης, γενικός γραμματέας, Γιώργος Κονδύλης, γενικός διευθυντής), του Μεγάλου Χορηγού της BasketLeague, Stoiximan.gr (Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ., Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing, Κώστας Γαλανόπουλος, Υπεύθυνος Xορηγιών), του ΠΣΑΚ (Γιάννης Καλαμπόκης, πρόεδρος, Μανώλης Παπαμακάριος, Α’ αντιπρόεδρος, Κώστας Αλεξανδρίδης, Γενικός Διευθυντής, καθώς και τα μέλη Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μάριος Μπατή, Σωτήρη Κατούφα, Κώστας Μαχαίρα, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Γιάννη Μολφέτα, Δημήτρη Κακλαμάνακη και Γιάννης Αναγνωστάκη), και του ΣΕΠΚ (Παναγιώτης Γιαννάκης, πρόεδρος, Σωκράτης Ηλιάδης, ταμίας, Θόδωρος Μπολάτογλου)

«Θέλω να ευχαριστήσω που για ένατη χρονιά ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ, ο ΣΕΠΚ και η Stoiximan.gr είναι μαζί μας», ήταν το καλωσόρισμα του κ. Χριστοφοράκη, ο οποίος επισήμανε: «Θέλω να ξέρετε πως ό,τι κάνετε δεν πάει χαμένο. Το Ίδρυμα βρίσκεται φέτος σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Θέλουμε την βοήθεια και την συνδρομή σας γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει το ίδρυμα. Είναι μεγάλη τιμή για μας η επίσκεψη σας και θέλω να ευχαριστήσω τον Μάνο Παπαμακάριο, που άρχισε πριν από εννέα χρόνια τις επισκέψεις της οικογένειας του μπάσκετ στο Ίδρυμα».

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος Δ.Σ. της Stoiximan.gr, έδωσε συγχαρητήρια στο Ίδρυμα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει, ενώ τόνισε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στο εξαιρετικό έργο σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Ο Γιάννης Ψαράκης επισήμανε: «Κύριε πρόεδρε όταν μας υποδεχθήκατε στον χώρο του Ιδρύματος μάς είπατε ότι αυτά που παίρνετε από τα παιδιά, το χαμόγελο τους, η αγκαλιά τους, είναι πολύ περισσότερα από όσα τους δίνετε. Σε αυτό θέλω να σταθώ και εγώ, αν και είχα προετοιμάσει άλλα να πω. Στην σημερινή επίσκεψη μας, έστω και ένα χαμόγελο από τα κορίτσια μας αρκεί».

«Τα λόγια είναι περιττά για το έργο που επιτελεί το Χριστοδούλειο Ίδρυμα», σημείωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και υπογράμμισε: «Το έργο που προσφέρετε στα παιδιά είναι η μεγαλύτερη υποθήκη για το μέλλον της πατρίδας μας και του κόσμου όλου. Εμείς στο μπάσκετ έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά, γιατί τα μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής και να κυνηγάνε τα όνειρα τους. Το μπάσκετ θα είναι πάντα δίπλα σας και ελπίζουμε περισσότερος κόσμος να βρίσκεται του χρόνου εδώ και να αναγνωρίσει την προσφορά σας».

Η κ. Ελένη Θερμού, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Χριστοδούλειου Ιδρύματος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή η παρουσία εδώ της οικογένειας του μπάσκετ. Το έργο που επιτελεί το Ίδρυμα πρέπει να υποστηρίζεται από το κράτος».

Ο Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε: «Πολύ χαρούμενος που συνεχίζεται από την οικογένεια του μπάσκετ η πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια, με την προσθήκη ενός σημαντικού μέλους της, της Stoiximan.gr. Με την σημερινή επίσκεψη θέλουμε να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση μας, η οποία δεν περιορίζεται στις ημέρες των Χριστουγέννων. Στο παρελθόν κορίτσια του Ιδρύματος έχουν φιλοξενηθεί με μεγάλη χαρά σε AllStarGame. Καλό κουράγιο, θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM