Η Epson, η καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας που πρωτοπορεί διαρκώς προσφέροντας τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις εκτύπωσης και οπτικής απεικόνισης, διοργάνωσε φέτος μια σειρά εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά προϊόντων της, αλλά και τις μοναδικές τεχνολογίες της στην εκτύπωση και τη βιντεοπροβολή.

 

Η εντυπωσιακή έκθεση στην Αθήνα σημείωσε μεγάλη προσέλευση, τόσο από τους πολυάριθμους συνεργάτες της εταιρείας, όσο και από δεκάδες εκπροσώπους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, φέρνοντας τους ένα βήμα πιο κοντά στα βραβευμένα και πρωτοποριακά προϊόντα της εταιρείας.

 

Στην έκθεση παρουσιάστηκε μια γκάμα προϊόντων από όλες τις τεχνολογικές κατηγορίες, στις οποίες η Epson διατηρεί τη θέση του ηγέτη, εδώ και δεκαετίες, με πρωταγωνιστές τον inkjet εκτυπωτή WorkForce Enterprise C20590 για επαγγελματικές εκτυπώσεις, που συνδυάζει την εξαιρετικά γρήγορη απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τη νέα σειρά ασπρόμαυρων EcoTank M2140 με ενσωματωμένο αναπληρούμενο δοχείο μελανιού που αποτελεί την ιδανική λύση απέναντι στους laser εκτυπωτές για μικρά και μεσαίου μεγέθους γραφεία.

 

Epson | Παρουσίασε πρωτοποριακές λύσεις που φέρνουν την επανάσταση στην τεχνολογία εκτύπωσης

 

Η εταιρεία παρουσίασε, ακόμη, το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών χωρίς φύσιγγες, με δύο νέα μοντέλα που διαθέτουν το σύστημα μελανιών 5 χρωμάτων, τους L7160 και L7180, ενώ η μοντέρνα και λειτουργική σχεδίαση νέας γενιάς EcoTank είναι πλέον διαθέσιμη στη σειρά των βασικών οικιακών μοντέλων. Χάρη στις πολλές και διαφορετικές δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης που προσφέρουν στον χρήστη, αποτελούν την πιο οικονομική επιλογή στην κατηγορία τους. Αυτοί οι εκτυπωτές μειώνουν το κόστος εκτύπωσης έως και 90%, προσφέροντας εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

 

Όσον αφορά τα προϊόντα οπτικής απεικόνισης, το ενδιαφέρον συγκεντρώθηκε στο βιντεοπροβολέα φωτισμού έμφασης WXGA LightScene EV-100, με 2.000 lumen σε λευκό χρώμα και με διακριτικό σχεδιασμό, ο οποίος είναι ιδανικός για σήμανση καταστημάτων, εκθεσιακούς χώρους αλλά και ξενοδοχεία και στον EB-L12000Q, έναν πανίσχυρο βιντεοπροβολέα laser 3LCD 12.000 lumen που έχει σχεδιαστεί, μεταξύ άλλων χρήσεων, για την αγορά της ενοικίασης και μόνιμες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών σε εκδηλώσεις, φεστιβάλ και μεγάλα αμφιθέατρα.

 

Τα προϊόντα διατίθενται στην ελληνική αγορά μέσω των μεταπωλητών και του δικτύου λιανικής με τα οποία συνεργάζεται η Epson.