ADVERTORIAL

 

Δροσερά κοκτέιλ στα δυτικά της πόλης

 

Σε αυτήν την πόλη δεν μπορείς να πεις εύκολα ότι έχω πάει παντού. Γιατί σε κάθε περιοχή, γειτονιά και όπου υπάρχει εμπορική κίνηση, θα βρείς αμέτρητα μπαρ-καφέ για όλα τα γούστα. Αυτό που εντυπωσιάζει κυρίως είναι η υψηλή αισθητική, το ακριβό συνήθως γούστο και η ποσότητα που κάνει την Αθήνα πρωταγωνίστρια στο night-life διεθνώς.

 

Χωροταξικά τα δυτικά της πόλης δεν εξυπηρετούν εμάς που κινούμαστε κέντρο αλλά κάθε φορά που κάνουμε επίσκεψη στους εκεί φίλους, ανανεώνουμε και το ραντεβού μας.

 

Μια τέτοια καθημερινή που ψάχναμε τι να κάνουμε, είπαμε να τραβήξουμε προς τα εκεί για να δούμε επί τη ευκαιρία και τις εκεί παρέες.

 

Ξεκινήσαμε για ένα πρώτο Squeeze κάπου στο Αιγάλεω για να καταλήξουμε στη Βεάκη στο Περιστέρι που σφύζει από ζωή. Δεν ξέρεις που να πρωτοκαθήσεις. Τελικά, αφού πρώτα κάναμε μια περατζάδα, είπαμε να αράξουμε κάπου να απολαύσουμε και μεις την όμορφη καλοκαιρινή νύχτα.

 

 

Πήραμε όλοι από ένα δροσιστικότατο Cuervo Squeeze και ξεκινήσαμε τα τσουγκρίσματα και τις ευχές περί διακοπών και άλλων ευδαιμονίων. Είναι τα καλύτερα τσιν-τσινίσματα του χρόνου γιατί νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη μέση κάποιας ταξιδιωτικής εκπομπής. Δεν ακούς τίποτα άλλο από νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου, περιοχές που βρέχει η θάλασσα σε όλη τη χώρα, γνωστές και άγνωστες. Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, με χαρούμενους ανθρώπους και θαλασσινές μόνο ευχές.

 

Παραδίπλα άλλη μια παρέα από Squeezers. Και αυτοί στο ίδιο mood με εμάς, έκαναν τις τελευταίες σημειώσεις του ταξιδιού που ερχόταν την Παρασκευή. Θα πηγαίναν για camping στην Αντίπαρο , οπότε θα έπρεπε να είναι αρκούντως οργανωμένοι για την εβδομάδα στη σκηνή. Το πήρε το αφτί μας και είπαμε να δώσουμε τα φώτα μας ως παλιότεροι επισκέπτες.

 

«Καλοί μας Squeezers, που είστε και campers, πήρε το αφτί μας ότι θα πάτε Αντίπαρο» έκανα την εισαγωγή. «Ωωω, είμαστε όλοι αφτιά!» απάντησε αμέσως ο υπεύθυνος επικοινωνίας της παρέας. Και έτσι ξαφνικά γίναμε όλοι μια παρέα, με τα παγωμένα Cuervo Squeeze να παίρνουν φωτιά.

 

Μιλήσαμε για τις κυκλάδες, τον αρχαιότερο σταλαγμίτη της Ευρώπης που θα βρεις στο κέντρο του νησιού, το camping στο οποίο θα έμεναν, την ομορφιά των διακοπών σε μία σκηνή με θέα θάλασσα και ταβάνι ουρανό και δένδρα. Μα τι ενέσεις ζωής είναι οι πριν και κατά τη διάρκεια των διακοπών συζητήσεις και βεβαίως οι στιγμές αυτές καθεαυτές.

 

Όπως όλα τα όμορφα που συνοδεύονται με το κάτιτις τους βέβαια, έτσι και το καλοκαίρι θέλει το ποτό του. Οι Squeezers έχουν το δικό τους, που είναι και εύκολο στην παρασκευή του και μπορείς να το απολαύσεις παντού, ακόμα και στο κάμπινγκ!

 

Τι θα χρειαστείτε; Jose Cuervo Silver, λεμονάδα με ανθρακικό, πάγο και στυμμένο lime. Θα τα βρείτε όλα σε όποιο νησί και αν βρεθείτε ενώ το ψυγειάκι σας θα φροντίσει για τον πάγο.

 

Αν σας αρέσει η τεκίλα, αυτό θα γίνει το επόμενο καλοκαιρίνο σας αγαπημένο, με την υπογραφή της διάσημης Jose Cuervo.

 

Όσο για το τηλεοπτικό σποτ, κινηματογρφικό! Αξίζει να το δείτε: