Διαδικτυακή εκδήλωση για γονείς κι εφήβους στις μέρες του #μένουμε ασφαλείς

Διαδικτυακή εκδήλωση για γονείς κι εφήβους στις μέρες του #μένουμε ασφαλείς Facebook Twitter
0

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» σας προσκαλούν στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με γενικό θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ: ενημέρωση για την πανδημία COVID-19, μέρος Β ́», που θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube την Τετάρτη 27 Μαϊου και ώρες 18:30-20:00.


Συμμετέχουν επίσης τα δίκτυα του ΟΚΑΝΑ και του προγράμματος «Από το Α έως το Ω : μια Ακαδημία για Γονείς» της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.).


Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά, δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση σε ένα φυλλομετρητή, δηλαδή, ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο:

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ενημερώνει πως οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και πως αυτή η μαγνητοσκόπηση (το βίντεο) της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμη και μετά το τέλος της πραγματοποίησης της στο Youtube με τον τίτλο :«Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ: ενημέρωση για την πανδημία COVID-19», ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.


Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:


Γεώργιος Κόσυβας - Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής
Καλωσόρισμα - Συντονισμός


Εκπρόσωποι των Υπουργείων Υγείας & Παιδείας
Κων/νος Κοκκώλης - Αναπληρωτής Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων ΟΚΑΝΑ
Χαιρετισμοί

Ντορίνα Σιαλβέρα - Δρ. Κλινικός Διαιτολόγος, Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων

Σχολιασμός : Θεοδώρα Ψαλτοπούλου - Αναπλ. ΕΚΠΑ Καθηγήτρια Θεραπευτικής- Επιδημιολογίας Προληπτικής Ιατρικής
Διατροφικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες  - Θωρακίζοντας τον οργανισμό μας κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Έφη Μπάρλου - Παιδοψυχίατρος – Επιστ. Συνεργάτις ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»

Σχολιασμός : Κων/νος Λολίτσας Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής – Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Μελετών Ερευνών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Παιδιά με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες (χρόνια προβλήματα υγείας, διαταραχές/δυσκολίες, αναπηρίες) κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Άρτεμις Τσίτσικα -Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β ́ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ

Σχολιασμός : Μαρίζα Τσολιά - Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας Διευθύντρια Β ́ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ
Εμβολιασμός στις ημέρες #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ


Παρακαλούμε με τη φροντίδα των Διευθυντριών/Διευθυντών των σχολικών μονάδων όπως ενημερωθούν οι γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/τριών που φοιτούν στη μονάδα σας με κάθε πρόσφορο μέσο (ενδεικτικά αναφέρουμε την αποστολή της παρούσας πρόσκλησης μέσω του myschool), ώστε να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκδήλωση.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ