Η ιστορία του καφέ, το τρίτο κύμα καφέ, τα καλύτερα café στον κόσμο, συνέντευξη του παγκόσμιου πρωταθλητή Σταύρου Λαμπρινίδη, παρουσίαση 13 Ελλήνων barista, μηχανές και αξεσουάρ παρασκευής καφέ, βιβλία και τραγούδια που συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ, παραδοσιακά καφενεία, παρουσίαση εταιρειών εισαγωγής και επεξεργασίας καφέ, και 55+1 café από όλη την Ελλάδα φωτογραφημένα προτείνουν τα ιδανικά ροφήματα και τα αντίστοιχα brunch με πλήρης συνταγές υλικών και εκτέλεσης κ.α
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Έμα Στόουν σε (περίπου) άπταιστα ελληνικά: «Θα ήθελα να είμαι στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε ο διακτινισμός»

Τσατραφύλλιας για κακοκαιρία: «Σε λίγο το πέρασμα του ψυχρού μετώπου από την Αττική»

Καιρός: Πότε θα βρέξει στην Αττική - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από την κακοκαιρία

Η στρατηγική του Νίκου Δένδια και η λεπτή ισορροπία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ο τελευταίος Εβραίος στη Βίννιτσα»: Η τεχνητή νοημοσύνη εντόπισε Ναζί εκτελεστή από διαβόητη φωτογραφία του 1941

σχόλια