To Cineplexx έρχεται στη Θεσσαλονίκη

To Cineplexx έρχεται στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Από τον Νοέμβριο, το κινηματογραφικό τοπίο στην Θεσσαλονίκη αλλάζει! Με την έλευση της αυστριακής αλυσίδας πολυκινηματογράφων Cineplexx, που μπαίνει δυναμικά και στην ελληνική αγορά, «μια βραδιά στο σινεμά» για τους Θεσσαλονικείς γίνεται πλέον εμπειρία!

Με 8 πλήρως ανακαινισμένες κινηματογραφικές αίθουσες στο One Salonica Outlet Mall, όλες με τρισδιάστατη 3D τεχνολογία και με νέο σύστημα προσέλευσης όπου μαζί με το εισιτήριο παίρνεις το popcorn και το αναψυκτικό σου, με ειδικές προσφορές για μεγάλους και παιδιά, μέλη του Loyalty Club, και πολλά ακόμα, η πόλη αποκτά επιτέλους την σύγχρονη κινηματογραφική της πολιτεία.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την 9η Νοεμβρίου, ώρα 19:30 στον 2ο όροφο του One Salonica Outlet Mall (Γιαννιτσών 61 & Ι. Κωλέττη 34), με παρουσιάστρια την Τόνια Σωτηροπούλου, την παρουσία πολιτικών και τοπικών αρχών, καλλιτεχνών και εκλεκτών καλεσμένων.

Η καινούργια αρχή γίνεται με την αποκλειστική για την βόρεια Ελλάδα πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, «Spectre».

«Νοιώσαμε εξαρχής ότι οι Έλληνες μοιράζονται τον ίδιο με εμάς ενθουσιασμό και αγάπη για το σινεμά, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φέρουμε στην Ελλάδα νέες κινηματογραφικές εμπειρίες, πάντα με σεβασμό προς τον κάθε απαιτητικό κινηματογραφόφιλο».

Το θεσσαλονικιώτικο 4μελές γυναικείο μουσικό σύνολο «Ηλεκτρικό Κουαρτέτο Εγχόρδων Fortissimo», θα «ντύσει» την εκδήλωση με εμβληματικά κομμάτια από ταινίες του James Bond ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς θα αναλάβει το           DJ OO7 Party.

H εισηγμένη αυστριακή εταιρεία Cineplexx International GmbH έχει εμπειρία σχεδόν μισού αιώνα στην κινηματογραφική αγορά. Θεωρείται από τις πρωτοπόρες στην Ευρώπη, με περισσότερες από 300 οθόνες σε 42 διαφορετικά μέρη, και απασχολεί περίπου 1100 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της εταιρείας, γύρω στους 10,5 εκατομμύρια υπολογίζεται πως είναι κάθε χρόνο οι φίλοι του σινεμά που επισκέπτονται κάποιο Cineplexx στην Ευρώπη.

Από το 2009 η εταιρεία αρχίζει να επεκτείνεται και στις γειτονικές με την Αυστρία χώρες, και έχει απλωθεί τώρα σχεδόν σε όλα τα βαλκάνια. Συγκεκριμένα: Ιταλία, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ και Αλβανία.

Η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στους στόχους της εταιρείας εδώ και κάποια χρόνια. Έπειτα από σχολαστική και ευρεία εκτίμηση του κινηματογραφικού τοπίου στη χώρα, και παρά το γεγονός ότι αυτή έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, η Cineplexx International έκρινε πως αξίζει να επενδύσει και να έρθει στην Ελλάδα.

Οι κ.κ. Cristian Langhamner , μέτοχος και ιδιοκτήτης της Cineplexx International Gmbh  και Christopher Papousek, CEO και μέτοχος της εταιρίας, εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, γεγονός που όπως επισημαίνουν «θα δούμε να αντικατοπτρίζεται και στην κινηματογραφική αγορά με αύξηση των εισιτηρίων, για αυτό και κρίναμε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσουμε στην Ελλάδα» και συνδέουν την απόφαση της εταιρείας να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα και με την ιδιαίτερη σχέση, όπως λένε, των Ελλήνων με την «Έβδομη Τέχνη».

«Νοιώσαμε εξαρχής ότι οι Έλληνες μοιράζονται τον ίδιο με εμάς ενθουσιασμό και αγάπη για το σινεμά, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φέρουμε στην Ελλάδα νέες κινηματογραφικές εμπειρίες, πάντα με σεβασμό προς τον κάθε απαιτητικό κινηματογραφόφιλο».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RED WAVE EVENTS BY VICHY LABORATOIRES: Η νέα εποχή στην αντιγήρανση με το νέο Liftactiv Collagen Specialist 16 Bonding Serum

Επιχειρείν/Market / RED WAVE EVENTS BY VICHY LABORATOIRES: Η νέα εποχή στην αντιγήρανση με το νέο Liftactiv Collagen Specialist 16 Bonding Serum

Με φόντο ένα  εντυπωσιακό κόκκινο σκηνικό, στις  εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, αποκαλύφθηκε η ολιστική προσέγγιση της Vichy στην αντιγήρανση, συνδυάζοντας την επιστημονική έρευνα και καινοτομία  στην ενίσχυση του κολλαγόνου.
THE LIFO TEAM
Eurelectric: Ανακαλύψτε την ευελιξία των ηλεκτρικών οχημάτων για να εξοικονομήσετε χρήματα για τους πελάτες και να βελτιστοποιήσετε το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας

Επιχειρείν/Market / Eurelectric: Ανακαλύψτε την ευελιξία των ηλεκτρικών οχημάτων για να εξοικονομήσετε χρήματα για τους πελάτες και να βελτιστοποιήσετε το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας

Ένας ιδιοκτήτης ηλεκτρικού οχήματος στην Ευρώπη θα μπορούσε να εξοικονομήσει από €450 έως €2.900 ετησίως, αξιοποιώντας τόσο την έξυπνη όσο και την αμφίδρομη φόρτιση – σύμφωνα με μια νέα μελέτη της Eurelectric-EY.
THE LIFO TEAM
50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM