Η Praktiker Hellas στην 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η Praktiker Hellas στην 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς Facebook Twitter
0

Η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement και DIY, συμμετέχει στην 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, τη μεγαλύτερη και ιστορικότερη έκθεση της Ελληνικής Ανθοκομίας που πλέον αποτελεί το καθιερωμένο ραντεβού για να βρούμε όλα όσα ψάχνουμε για να δημιουργήσουμε τον κήπο των ονείρων μας.

Από τις 27 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00, η Praktiker θα βρίσκεται στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», για να μας προσφέρει έμπνευση για κάθε ξεχωριστή γωνιά που θέλουμε να δημιουργήσουμε στον κήπο, την ταράτσα ή τη βεράντα μας. Στο περίπτερό της, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά κάποιες από τις κατηγορίες αλλά και τα φρέσκα trends που φέρνει ο Urban Kipos by Praktiker, το νέο concept της εταιρίας που μας προσκαλεί να ζήσουμε καλύτερα έξω… σπίτι μας, ανακαλύπτοντας νέα προϊόντα, καινοτομίες και όλα τα εφόδια για να χαιρόμαστε το ΕΞΩ. Θα  βρούμε πλούσια ποικιλία σε φυτά, σπόρους, γλάστρες & κασπώ, καθώς και τα θεματικά concepts Cinema Kipos, BΒQ Kipos και  Kiddos Kipos, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους μικρούς κηπουρούς με προϊόντα και παιδικές δράσεις όπως χειροτεχνίες και ζωγραφική, τα σαββατοκύριακα: 30/4-01/05, 07-08/05 και 14-15/05. Παράλληλα, θα δούμε επιπλέον προτάσεις για τη διαμόρφωση του εξωτερικού μας χώρου στο Sitting corner, ενώ στο Gardena corner, θα βρούμε προϊόντα και λύσεις για τη φροντίδα κήπου και φυτών, με ειδικές εκπτώσεις!

Επιπλέον, η ομάδα εξυπηρέτησης Kipos Experts της Praktiker παραμένουν διαχρονικοί σύμμαχοί μας στη διαμόρφωση των δικών μας αστικών «πράσινων οάσεων» και δεξαμενών οξυγόνου. Μάλιστα, φέτος θα μας περιμένουν για όλα τα ανοιξιάτικα tips που χρειαζόμαστε για τη φροντίδα των φυτών μας και θα είναι δίπλα μας για να απαντήσουν σε κάθε μας ερώτημα και απορία, δίνοντάς μας τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Η Ανθοκομική Έκθεση, ξεκίνησε το 1937 στην καρδιά της Κηφισιάς και έως σήμερα προσφέρει ανάσα δροσιάς και ομορφιάς σε έναν πανέμορφο χώρο. Φέτος, μας καλεί να ανακαλύψουμε τη δύναμη και τις ευεργετικές ιδιότητες των κήπων μέσα από το θέμα που επιλέχθηκε και το οποίο εστιάζει στη δημιουργία «Κήπων Ευεξίας». Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται 11 Κήποι Ευεξίας από αναγνωρισμένους Αρχιτέκτονες Τοπίου, με την Praktiker να έχει συνεισφέρει στη διαμόρφωσή τους με χορηγία προϊόντων. Ο κήπος είναι ένας τόπος ευεξίας και ανάπαυσης, ένας τόπος όπου αισθάνεται κανείς όμορφα, ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις και προσφέρεται για χαλάρωση από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η ομορφιά, η αρμονία και η γαλήνη που μας προσφέρει ένας κήπος είναι ταυτόχρονα μια υπόσχεση ευτυχίας.

Η Praktiker φέρνει τη φύση… σπίτι μας και μέσα από την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, υπόσχεται να μας δώσει έμπνευση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα απογειώσουν τον κήπο, τη βεράντα ή την ταράτσα μας. Ταυτόχρονα, η επίσκεψη στην Ανθοκομική θα μας δώσει ακόμη περισσότερες ιδέες για να διαμορφώσουμε τον εξωτερικό μας χώρο σε έναν επίγειο παράδεισο και να συμμετέχουμε στον Διαγωνισμό Urban Kipos Awards, ο οποίος έχει λάβει παράταση έως τις 15 Μαΐου.  

 

Ραντεβού λοιπόν στο περίπτερο της Praktiker στην 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς!

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθηνά Σταύρου: Γυναίκες και άνδρες έχουμε πολλά να κερδίσουμε από τις ισορροπημένες σχέσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και τη συνεργασία

Tha Upfront Initiative / Αθηνά Σταύρου: Γυναίκες και άνδρες έχουμε πολλά να κερδίσουμε από ισορροπημένες σχέσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και τη συνεργασία

H HR Lead της MSD για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα μιλάει στη LIFO για το όραμα της φαρμακευτικής εταιρείας που φέρνει πραγματική επανάσταση στον εργασιακό τομέα και στο πώς εξασφαλίζουμε ιδανικές εργασιακές συνθήκες στο ελληνικό έδαφος, δύο χρόνια μετά την πανδημία
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Live A Legacy: Η πρωτοβουλία της Mastercard και του Women On Top για τη γυναικεία επαγγελματική ενδυνάμωση επιστρέφει δυναμικά

Επιχειρείν / Live A Legacy: Η πρωτοβουλία της Mastercard και του Women On Top για τη γυναικεία επαγγελματική ενδυνάμωση επιστρέφει δυναμικά

Η εκδήλωση-θεσμός από τη Mastercard και το Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών επιστρέφει ανανεωμένη για 5η χρονιά, στοχεύοντας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε συμμετέχουσα που ονειρεύεται να χτίσει μία επαγγελματική καριέρα με σωστές βάσεις.
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Επιχειρείν / Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Μια ημερίδα με θέμα την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. 
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ