Η ΝΝ Hellas αναδείχθηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για το 2021

Η ΝΝ Hellas αναδείχθηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για το 2021 Facebook Twitter
0

Για μία ακόμη χρονιά, η ΝΝ Ηellas λαμβάνει τον τιμητικό τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» για το 2021 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute, αναδεικνύοντας τη σημασία που δίνει η εταιρία στους ανθρώπους της.

H NN Hellas με γνώμονα τις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», εξασφαλίζει ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας. Η βράβευση αυτή επισφραγίζει τις προσπάθειες της εταιρίας για συνεχή βελτίωση των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού και την καθιστά για τρίτη συνεχή χρονιά τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση.

Η ΝΝ Hellas αναδείχθηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για το 2021 Facebook Twitter

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas δήλωσε σχετικά: «Σε μία απαιτητική εποχή λόγω της πανδημίας, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους εργαζομένους μας και να φροντίζουμε όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Άλλωστε οι άνθρωποί μας βρίσκονται πάντα στο κέντρο της προσοχής μας».

«Η συγκεκριμένη διάκριση μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και ταυτόχρονα ενδυναμώνει την προσπάθειά μας για διατήρηση της υψηλής εργασιακής δέσμευσης, καθιστώντας την NN Hellas πρότυπο εργοδότη» ανέφερε σχετικά η κα Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

Παράλληλα με την NN Hellas, την πιστοποίηση έλαβε και ο Όμιλος ΝΝ σε 9 ακόμη χώρες.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η McDonald’s γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα με νέο εστιατόριο στο The Mall Athens

Επιχειρείν / Η McDonald’s γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα με νέο εστιατόριο στο The Mall Athens

Ένα από τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικά προηγμένα εστιατόρια McDonald’s στην Ευρώπη ανοίγει στην Αθήνα, με την Premier Capital Hellas να επενδύει €1,4 εκατ. και να δημιουργεί 60 νέες θέσεις εργασίας.
THE LIFO TEAM
Η εκδήλωση του Think Tank SYNERGIA για τον γεωπολιτικό και ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη

Επιχειρείν / Η εκδήλωση του Think Tank SYNERGIA για τον γεωπολιτικό και ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον φοιτητών, νέων επιστημόνων, ερευνητών, επαγγελματιών και πολιτών που ενδιαφέρονται για τις διεθνείς εξελίξεις, τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας σε μια περίοδο συνεχών εντάσεων στο διεθνές περιβάλλον.
THE LIFO TEAM
Βασιλική Παντελοπούλου: «Το ΕΣΠΑ και η Πολιτική Συνοχής χτίζει μια οικονομία με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

Επιχειρείν / Βασιλική Παντελοπούλου: «Το ΕΣΠΑ και η Πολιτική Συνοχής χτίζει μια οικονομία με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

Η Γενική Γραμματέας ΕΣΠΑ εξηγεί πώς το ΕΣΠΑ 2021–2027 επηρεάζει ήδη άμεσα την καθημερινότητά μας, από τη στέγαση και την εργασία μέχρι τις ευκαιρίες για τους νέους και την ανάπτυξη της χώρας.
THE LIFO TEAM
«Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος

Επιχειρείν / «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος

Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας για τον πιο συχνά εμφανιζόμενο τύπο καρκίνου στον άνθρωπο, τον καρκίνο του δέρματος.
THE LIFO TEAM
Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Επιχειρείν / Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Με το Lidl House Αthens, η Lidl Ελλάς δημιουργεί ένα οικοσύστημα που αναβαθμίζει τον διατροφικό πολιτισμό του τόπου ανοίγοντας έναν ουσιαστικό διάλογο για το ευ ζην με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές.
THE LIFO TEAM