Η INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια

«Η INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια» Facebook Twitter
0

Η INTERSPORT, του Ομίλου FOURLIS, βρέθηκε το Σάββατο 11/09/2021 δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας και προσέφερε ενδύματα και υποδήματα σε συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Με αίσθημα αλληλεγγύης αλλά και ευθύνης, περίπου 1500 τεμάχια ρούχα και παπούτσια παραδόθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTERSPORT, κ. Βαγγέλη Μπάτρη, στον Δήμαρχο Μαντουδίου κ. Τσαπουρνιώτης Γιώργος, με σκοπό τη διανομή τους σε  συνολικά 16 πληγέντα χωριά της Εύβοιας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η INTERSPORT αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτές.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι, εξάλλου, μέρος των αξιών της INTERSPORT οι οποίες εκφράζονται και μέσα από τις ποικίλες δράσεις και προγράμματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία για τη στήριξη της κοινωνίας, των παιδιών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων. 

Στόχος της INTERSPORT είναι να ενισχύσει περαιτέρω την κοινωφελή δράση της και να σταθεί δίπλα σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM
Μικρές Πράξεις-Μεγάλα Εγκλήματα: τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Επιχειρείν / «Μικρές Πράξεις Μεγάλα Εγκλήματα»: Τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Σημαντική διάκριση για το διεθνών προδιαγραφών πρόγραμμα που μέσα σε έξι μήνες μείωσε κατά 62% τα αποτσίγαρα στη Ραφήνα, με τη χρήση τεχνολογίας και Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM
Η Lavazza σερβίρει τον τέλειο καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Επιχειρείν / Η Lavazza προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Ως ο καλύτερος συνεργάτης του Πρωταθλήματος, η εταιρεία γιορτάζει εις διπλούν την ενδέκατη χρονιά στο Wimbledon σερβίροντας τον επίσημο καφέ του καθώς και την ανανέωση της συνεχιζόμενης συνεργασίας τους μέχρι το 2025.
THE LIFO TEAM
Πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas με τα καταστήματα My market και την Ομάδα Αιγαίου, για την στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας

Επιχειρείν / «Τόσο μακριά, τόσο κοντά τους»: Η πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas με τα καταστήματα My market και την Ομάδα Αιγαίου, για τη στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας

«Μαζί εν δράσει» ταξίδεψαν στα μικρά κι ακριτικά νησιά προκειμένου να προσφέρουν εξελιγμένες διαγνωστικές πνευμονολογικές εξετάσεις σε όλους τους κατοίκους.
THE LIFO TEAM
Δημιουργώντας τους χώρους εργασίας του μέλλοντος - Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία για την PwC

Επιχειρείν / Δημιουργώντας τους χώρους εργασίας του μέλλοντος - Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία για την PwC

Με συνεργάτη την DIMAND, η PwC δημιουργεί έναν καινοτόμο χώρο εργασίας, με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και τον άνθρωπο, εισάγοντας μια νέα, αυθεντική, διαδραστική εμπειρία εργασίας. 
THE LIFO TEAM
Όμιλος Druckfarben: Νέα εποχή στα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®

Επιχειρείν / Όμιλος Druckfarben: Νέα εποχή στα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την κυκλική οικονομία και τη βιωσιμότητα, ο Όμιλος Druckfarben εξελίσσεται διαρκώς έχοντας σταθερά στο επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών του.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ