H My Ομάδα των My market ετοιμάζεται για Ιαπωνία και οι εργαζόμενοι της αλυσίδας τούς στέλνουν θετική ενέργεια με τις ευχές τους

H My Ομάδα των My market ετοιμάζεται για... Ιαπωνία και οι εργαζόμενοι της αλυσίδας τούς στέλνουν θετική ενέργεια με τις ευχές τους Facebook Twitter
0

«Καλή επιτυχία! Πάμε δυνατά! Μας κάνετε υπερήφανους! Είστε ήδη νικητές!» Χιλιάδες εργαζόμενοι από τα My market σε κάθε γωνιά της Ελλάδας «ένωσαν» τις φωνές τους και έστειλαν τις δικές τους ευχές και τη θετική τους ενέργεια στους αθλητές της My Ομάδα λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι τους για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς. Οι Ανδρέας Βαζαίος (κολύμβηση), Κριστιάν Γκολομέεβ (κολύμβηση), Άννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση) και Χρήστος Φραντζεσκάκης (σφυροβολία) έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για το Τόκιο και ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Την ίδια ώρα, η Στέλλα Σμαραγδή (άλμα εις μήκος, κατηγορία αθλητών ΑμΕΑ) ανεβάζει στροφές για την τελική ευθεία, ώστε να κερδίσει κι εκείνη το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
 

Τα μέλη της My Ομάδα μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις, μας έχουν συγκινήσει και μας έχουν κάνει πολλαπλά υπερήφανους. Η οικογένεια των My market μέσα από αυτό το βίντεο στέλνει τις δικές της ευχές σε όλα τα παιδιά. Η σκέψη και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στους αγώνες κάθε αθλητή της My Ομάδα.
 

Τα My market εδώ και 3 χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια Ελλήνων πρωταθλητών & πρωταθλητριών μέσα από την πρωτοβουλία My Ομάδα, προτάσσοντας τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, που πάντα συγκινούν και ενώνουν όλους τους Έλληνες.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dialectica: Παγκόσμια έρευνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη σε 1,594 μεγάλες εταιρείες

Επιχειρείν / Dialectica: Παγκόσμια έρευνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη σε 1,594 μεγάλες εταιρείες

Η έρευνα αποτυπώνει το βαθμό ενσωμάτωσης της Tεχνητής Nοημοσύνης στις λειτουργίες των εταιρειών, εστιάζοντας παράλληλα και στις βασικές τάσεις και προκλήσεις που συνδιαμορφώνουν το τοπίο.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς διακρίνεται για 8η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις “The Most Sustainable Companies in Greece”

Επιχειρείν / Η Lidl Ελλάς διακρίνεται για 8η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις “The Most Sustainable Companies in Greece”

Eντάσσεται στην ηγετική ομάδα των “Sustainable Companies” και “The Most Sustainable Companies in Greece 2025”, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην εφαρμογή και προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.
THE LIFO TEAM
Ο Όμιλος ΔΕΗ ενισχύει τη θέση του στις διεθνείς αγορές ενέργειας με τη νέα θυγατρική PPC Trading

Επιχειρείν / Ο Όμιλος ΔΕΗ ενισχύει τη θέση του στις διεθνείς αγορές ενέργειας με τη νέα θυγατρική PPC Trading

Η PPC Trading θα αναλάβει την κεντρική εκτέλεση των δραστηριοτήτων εμπορίας ενέργειας σε επίπεδο χονδρικής, καθώς και τη βελτιστοποίηση του ενοποιημένου ενεργειακού χαρτοφυλακίου της ΔΕΗ.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς πρωτοπόρος στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα με Platinum Διάκριση στον Δείκτη CR Index

Επιχειρείν / Η Lidl Ελλάς πρωτοπόρος στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα με Platinum Διάκριση στον Δείκτη CR Index

Με Platinum διάκριση για πρώτη φορά και τιμητικό έπαινο για τη διάκρισή μας στην κατηγορία Best Progress, αναγνωρίζεται η αφοσίωσή της στη βιωσιμότητα και η καινοτόμος προσέγγιση της εταιρείας για ένα καλύτερο αύριο.
THE LIFO TEAM