Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG «Global Cyber Day» στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022 Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από τη βραδιά της βράβευσης με στελέχη της KPMG και τους διοργανωτές
0

Η πρωτοβουλία της KPMG στην Ελλάδα, “KPMG Global Cyber Day“, διακρίθηκε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία»  στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022, μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης των Επιτροπών και της δημόσιας ψηφοφορίας του ευρύτερου κοινού.

Κάθε χρόνο ο Θεσμός Bravo αναπτύσσει έναν κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στην χώρα μας. Φέτος, ο Θεσμός Bravo σημείωσε «ρεκόρ» συμμετοχών, με περισσότερες από 300 πρωτοβουλίες να συμμετέχουν στον Ετήσιο Κοινωνικό Διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, από 185 συμμετέχοντες Οργανισμούς που προέρχονται από το κοινό των Επιχειρήσεων, των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Οργανισμών της Κοινωνίας Πολιτών και των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων. H αξιολόγηση των πρωτοβουλιών που αναδεικνύονται γίνονται μέσα από τις επιστημονικές επιτροπές του Θεσμού, οι οποίες αποτελούνται από 170 μέλη και με την ενεργή συμμετοχή περισσότερων από 16.000 Ενεργών Πολιτών αναδείχθηκαν οι καλύτερες πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον.

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022 Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την εκπαίδευση μαθητών στο Campion School

Η Ετήσια Εκδήλωση Απονομής των Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022 πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής. Εκ μέρους της KPMG στην Ελλάδα τη διάκριση παρέλαβαν οι Νιόβη Σαρρής, Director, Infrastructure και Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing & Communications Μanager από την Ελένη Γιώτη, Γενική Γραμματέας Ενίσχυσης της Απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022 Facebook Twitter
(Από αριστερά προς τα δεξιά): Νιόβη Σαρρή, Director, Infrastructure,KPMG, Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing & Communications Μanager, KPMG, Ελένη Γιώτη, Γενική Γραμματέας Ενίσχυσης της Απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το πρόγραμμα “KPMG Global Cyber Day” είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία παγκόσμιας εμβέλειας της KPMG που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του  Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας (ECSM) και στόχο έχει την εκπαίδευση μαθητών δημοτικού και γυμνασίου, αλλά και των ενηλίκων του περιβάλλοντός τους, σχετικά με τη σημασία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Αποτελεί μέρος των δράσεων της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για τη δια βίου μάθηση και την εκπλήρωση του τέταρτου στόχου βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Για το 2021, ο Δρ. Θεόδωρος Στεργίου, Director, Cyber Security Consulting, και οι σύμβουλοι του τμήματος κυβερνοασφάλειας της KPMG στην Ελλάδα και “Cyber Day Champions” Νίκος Αναγνωστόπουλος, Βασιλική Μακρυγιάννη, Νεφέλη Χριστιά παρουσίασαν τόσο online, όσο και στα σχολεία: τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την προστασία της ταυτότητας στο διαδίκτυο, την ηλεκτρονική παρενόχληση/εκφοβισμό (cyber bullying), τα online παιχνίδια, και τις ηλεκτρονικές απειλές οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν τα παιδιά σχολικής ηλικίας και τους εφήβους στην καθημερινότητά τους. Μάλιστα, μόνο τον Οκτώβρη του 2021 περισσότεροι από 1 400 μαθητές παρακολούθησαν τις εκπαιδευτικές παρουσιάσεις στην Ελλάδα.

Με αφορμή τη διάκριση αυτή ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing & Communications manager στην Ελλάδα δήλωσε «Η σημασία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο είναι αδιαμφισβήτητή. Η καινοτομία του προγράμματος KPMG Global Cyber Day (Ημέρα για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο) είναι η προσφορά γνώσης για τη διαχείριση των κινδύνων του ψηφιακού κόσμου από επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας σε μαθητές. Η διάκριση αυτή μας παροτρύνει να συνεχίσουμε και ευελπιστούμε φέτος να σπάσουμε νέο ρεκόρ μαθητών που επωφελούνται του προγράμματος.»

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM
Μικρές Πράξεις-Μεγάλα Εγκλήματα: τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Επιχειρείν / «Μικρές Πράξεις Μεγάλα Εγκλήματα»: Τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Σημαντική διάκριση για το διεθνών προδιαγραφών πρόγραμμα που μέσα σε έξι μήνες μείωσε κατά 62% τα αποτσίγαρα στη Ραφήνα, με τη χρήση τεχνολογίας και Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM
Η Lavazza σερβίρει τον τέλειο καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Επιχειρείν / Η Lavazza προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Ως ο καλύτερος συνεργάτης του Πρωταθλήματος, η εταιρεία γιορτάζει εις διπλούν την ενδέκατη χρονιά στο Wimbledon σερβίροντας τον επίσημο καφέ του καθώς και την ανανέωση της συνεχιζόμενης συνεργασίας τους μέχρι το 2025.
THE LIFO TEAM
Πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas με τα καταστήματα My market και την Ομάδα Αιγαίου, για την στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας

Επιχειρείν / «Τόσο μακριά, τόσο κοντά τους»: Η πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas με τα καταστήματα My market και την Ομάδα Αιγαίου, για τη στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας

«Μαζί εν δράσει» ταξίδεψαν στα μικρά κι ακριτικά νησιά προκειμένου να προσφέρουν εξελιγμένες διαγνωστικές πνευμονολογικές εξετάσεις σε όλους τους κατοίκους.
THE LIFO TEAM
Δημιουργώντας τους χώρους εργασίας του μέλλοντος - Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία για την PwC

Επιχειρείν / Δημιουργώντας τους χώρους εργασίας του μέλλοντος - Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία για την PwC

Με συνεργάτη την DIMAND, η PwC δημιουργεί έναν καινοτόμο χώρο εργασίας, με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και τον άνθρωπο, εισάγοντας μια νέα, αυθεντική, διαδραστική εμπειρία εργασίας. 
THE LIFO TEAM
Όμιλος Druckfarben: Νέα εποχή στα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®

Επιχειρείν / Όμιλος Druckfarben: Νέα εποχή στα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την κυκλική οικονομία και τη βιωσιμότητα, ο Όμιλος Druckfarben εξελίσσεται διαρκώς έχοντας σταθερά στο επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών του.
THE LIFO TEAM
Η Pfizer Hellas ανακηρύχθηκε από τους ασθενείς ως η εταιρεία με την καλύτερη φήμη σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από την παγκόσμια ετήσια έρευνα PatientView

Επιχειρείν / Η Pfizer Hellas ανακηρύχθηκε από τους ασθενείς ως η εταιρεία με την καλύτερη φήμη σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από την παγκόσμια ετήσια έρευνα PatientView

Στην έρευνα αξιολογήθηκαν μεμονωμένα οι συμμετέχουσες εταιρείες, ενώ οι επιδόσεις τους συγκρίνονται με τις αντίστοιχες επιδόσεις του προηγούμενου έτους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ