Aπονομή του βραβείου «Νικολάου Καρόλου» της Ακαδημίας Αθηνών στη Pfizer Hellas Band

 Aπονομή του βραβείου «Νικολάου Καρόλου» της Ακαδημίας Αθηνών στη Pfizer Hellas Band Facebook Twitter
0

Η Ακαδημία Αθηνών απένειμε στην Pfizer Hellas Band, την ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, το Βραβείο «Νικολάου Καρόλου», σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της  Ακαδημίας Αθηνών.
 

Το συγκεκριμένο βραβείο, υπάγεται στην Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών και απονέμεται για πράξη ή δράση κοινωνικής αρετής και ευποιίας, η οποία προάγει την κοινωνική πρόνοια στον Ελλαδικό χώρο. Το βραβείο συνοδεύτηκε από χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ και εδόθη ως δωρεά από τη Pfizer Hellas σε ίδρυμα φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων.
 

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της σημαντικής προσφοράς της Pfizer Hellas Band σε ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Μέσα από τις δεκάδες ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις που έχει υλοποιήσει από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Pfizer Hellas Band έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας σε συνανθρώπους μας σε γηροκομεία, ιδρύματα χρόνια πασχόντων και σωφρονιστικά καταστήματα.
 

Το Βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ορχήστρας ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση της Pfizer Hellas Band από το ανώτερο πνευματικό ίδρυμα της χώρας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και περηφάνεια για εμάς και ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των μελών της Pfizer Hellas Band την Ακαδημία Αθηνών για αυτή την τιμητική διάκριση και την εταιρεία μας, Pfizer Hellas A.E., που στέκεται αρωγός στο έργο μας, ώστε να συνεχίζουμε να ψυχαγωγούμε και να στηρίζουμε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς».
 

Η Pfizer Hellas Band, ιδρύθηκε το 2013 και αποτελείται από εθελοντές εργαζόμενους της Pfizer Hellas A.E.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΙ Launchpad: Tο πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης της Dialectica για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Επιχειρείν / ΑΙ Launchpad: Tο πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης της Dialectica για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η εταιρεία προσφέρει στους ανθρώπους της παγκοσμίως ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την Τεχνητή Νοημοσύνη, στο πλαίσιο συνολικής επένδυσης άνω των 25€ εκατ. σε τεχνολογία.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς τρέχει ξανά ως Μεγάλος Χορηγός στον 13ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Επιχειρείν / Η Lidl Ελλάς τρέχει ξανά ως Μεγάλος Χορηγός στον 13ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με στόχο την προώθηση της υγιεινής ζωής και της κοινωνικής προσφοράς, η Lidl Ελλάς έτρεξε, για 3η συνεχόμενη χρονιά. μαζί με χιλιάδες δρομείς στον 13ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.
THE LIFO TEAM
15ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management: Ελισάβετ Προδρόμου & Χρήστος Σωτηρίου Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Επιχειρείν / 15ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management: Ελισάβετ Προδρόμου & Χρήστος Σωτηρίου Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Το Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ. επιστρέφει με όραμα να αποτελέσει έναν δυναμικό κόμβο γνώσης, διαλόγου και έμπνευσης για τα στελέχη του φαρμακευτικού κλάδου.
THE LIFO TEAM
Στάσσης (ΔΕΗ): Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου

Επιχειρείν / Στάσσης (ΔΕΗ): Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου

Ο κ. Στάσσης περιέγραψε αναλυτικά το επενδυτικό πλάνο του Ομίλου ΔΕΗ, που περιλαμβάνει ανάπτυξη ΑΠΕ και ευέλικτη παραγωγή, καθώς και τεχνολογίες που προσφέρουν ευελιξία: μπαταρίες, αντλησιοταμίευση, μονάδες αιχμής φυσικού αερίου, ψηφιοποίηση δικτύων και ανάπτυξη ευελιξίας ζήτησης μέσω δυναμικών τιμολογίων.
LIFO NEWSROOM