Το Public, η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, προσέφερε απολαυστικά "διαλείμματα αυθεντικής ιταλικής πίτσας L' Artigiano" στο ανθρώπινο δυναμικό της ενόψει του διεθνώς καθιερωμένου θεσμού της Black Friday.


Πιο συγκεκριμένα, η L' Artigiano, επιλέχτηκε από το Public για να συνοδεύσει με τις γνήσιες ιταλικές της γεύσεις το κέρασμα των εργαζομένων του Public, το οποίο έγινε στις 22 Νοεμβρίου 2018 σε εορταστικό κλίμα στα καταστήματά της εταιρείας ανά την Ελλάδα και στα κεντρικά γραφεία.

 

Η L' Artigiano, η αγαπημένη αλυσίδα ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές.