Άρχισες εγκαίρως το ψάξιμο αλλά χάθηκες κάπου στη διαδρομή και δεν πρόλαβες να εκμεταλλευτείς την προσφορά; Μην ανησυχείς... Η προσφορά συνεχίζεται!


Anytime Cyber Week με έως 50% έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικία.

 

H διαδικασία είναι απλή:

  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime.
  • Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό.

 

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

  • Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
  • Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.
  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που θέλεις την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

 

Εξασφάλισε την κατοικία σου, επιλέγοντας την ιδανικότερη λύση για εσένα, ώστε να αισθάνεσαι ηρεμία και ασφάλεια στο σπίτι σου.

 

Η Anytime σου προσφέρει τρεις επιλογές προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας.

 

Όλα τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας καλύπτουν το κτίριο, αλλά και το περιεχόμενό σου και είναι σχεδιασμένα ακόμα και για εσένα που έχει στεγαστικό δάνειο.

 

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά Anytime Cyber Week και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου ή την κατοικία σου με έως 50% έκπτωση.

Συνδύασε τα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα με υψηλή ποιότητα υπηρεσίων, εξασφαλίζοντας 24ωρη εξυπηρέτηση που θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή.

 

Υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου τώρα!