Το DesignIsThis.com είναι η πιο πρόσφατη ανακάλυψη μας στο ελληνικό διαδίκτυο και προκαλεί ενθουσιασμό. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό e-shop με που προτείνει ιδιαίτερα πρωτότυπα αντικείμενα σε εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία τιμών αλλά και σχεδιαστικών στυλ. Ο στόχος του εγχειρήματος είναι πέρα από ένα εμπορικό κατάστημα η πλατφόρμα να αποτελέσει διαρκώς ανανεούμενη πηγή ιδεών που προσφέρει ιδιαίτερα κομμάτια δύσκολο να βρει κανείς σε παραδοσιακά καταστήματα

 

Ανακαλύψετε τις καλύτερες στιγμές του σύγχρονου design στο DesignIsThis.com

 

Στο Design Is This θα βρείτε αντικείμενα υψηλής αισθητικής, σχεδιασμού και ποιότητας, έτοιμα να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας. Κοινός παρονομαστής των επιλογών που προτείνονται παραμένει η πρωτοπορία, η κατασκευαστική αρτιότητα και το ξεχωριστό design.

 

Από ιδιαίτερα έπιπλα έως εξεζητημένα φωτιστικά, είδη κουζίνας, είδη διακόσμησης η ακόμη και αξεσουάρ μόδας, το Design Is This διαθέτει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα από πρωτότυπες δημιουργίες γνωστών αλλά και ανερχόμενων σχεδιαστών. Προϊόντα με ξεχωριστό στυλ, υψηλή ποιότητα, άψογη εργονομία και διαχρονική κομψότητα.

 

Όλα είναι σχεδιασμένα από κορυφαίους designers και αρχιτέκτονες ενώ κάθε προϊόν έχει κάτι το ιδιαίτερο που το κάνει να ξεχωρίζει. Για παράδειγμα κάποια κομμάτια  είναι εμπνευσμένα από γνωστά έργα τέχνης, μερικά χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, ενώ άλλα διακρίνονται για την ιστορικά καθοριστική τους συμβολή στην εξέλιξη του σύγχρονου Design.

 

Ανακαλύψετε τις καλύτερες στιγμές του σύγχρονου design στο DesignIsThis.com

 

Σκοπός της ομάδας των ανθρώπων του Design Is This είναι να προωθούν δημιουργήματα καλαίσθητα και μοναδικά, που αναδεικνύουν τις αναρίθμητες δυνατότητες διαφοροποίησης και βελτίωσης αντικειμένων των οποίων τη μορφή και την εργονομία παίρνουμε συνήθως ως δεδομένη.

 

Πολλά από τα σχέδια της συλλογής του καταστήματος έχουν βραβευτεί με τα πιο σημαντικά βραβεία βιομηχανικού σχεδιασμού όπως το Red Dot Design Award, το IF Design Award, το IDEA International Design Excellence Award, το GOOD DESIGN και πολλά ακόμη.

Επίσης ένας μεγάλος αριθμός των σχεδίων αυτών κοσμούν τις συλλογές διάσημων μουσείων τέχνης και design ανά τον κόσμο και θεωρούνται κομμάτι της ιστορίας του σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού.

 

Ανακαλύψετε τις καλύτερες στιγμές του σύγχρονου design στο DesignIsThis.com

 

Μέσω της λειτουργικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του designisthis.com ο κάθε επισκέπτης από την άνεση του σπιτιού του μπορεί να δει χιλιάδες προϊόντα γρήγορα και να απομονώσει με ένα κλικ αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες του χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο και χρήματα ψάχνοντας από κατάστημα σε κατάστημα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πλειοψηφία των προϊόντων που εμπορεύεται το DesignIsThis.com τα έχει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα ενώ δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που διαθέτει το μοναδικό τεμάχιο διαθέσιμο παγκοσμίως καθώς είναι αντικείμενα περιορισμένης παραγωγής και διαθεσιμότητας.

 

Ανακαλύψετε τις καλύτερες στιγμές του σύγχρονου design στο DesignIsThis.com