6 βραβεία για την Imperial Tobacco Hellas στα Sales Excellence Awards

6 βραβεία για την Imperial Tobacco Hellas στα Sales Excellence Awards Facebook Twitter
0

Πρωταγωνιστής των φετινών Sales Excellence Awards ήταν η Imperial Tobacco Hellas, η οποία κέρδισε 6 βραβεία, κυρίως χάρη στο πετυχημένο λανσάρισμα του καινοτόμου myblu, που είναι ήδη Ν.1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του.


Τα 6 βραβεία της εταιρείας:

  • GOLD για την Εξυπηρέτηση Πελατών του myblu. Μία υπηρεσία που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους καπνιστές, που για διάφορους λόγους αδυνατούν να διακόψουν το κάπνισμα, να κάνουν την μετάβαση σε ένα δυνητικά λιγότερο επιβλαβές προϊόν. Την εμπιστεύονται ήδη χιλιάδες ενήλικες καταναλωτές του myblu.
  • GOLD για το Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς στο Λιανεμπόριο των Καταναλωτικών Προϊόντων, καθώς και BRONZE για την Παραγωγικότητα & Απόδοση. Με κεντρικό μήνυμα «Εστιάζουμε σε αυτά που Επηρεάζουμε», το Τμήμα Πωλήσεων της Imperial Tobacco κατάφερε να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε.
  • GOLD για το Πρόγραμμα Ψηφιακής Υποστήριξης της Μικρής Λιανικής, το οποίο προσφέρει ολιστική προσέγγιση των δεδομένων για το σύνολο του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Εταιρείας.
  • SILVER για την Προϊοντική Καινοτομία του myblu και τη συμβολή του στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη της Εταιρείας. Ακόμα ένα SILVER για τις Προωθητικές Ενέργειες του myblu στο κανάλι Λιανικής Καπνικών, χάρη στο πρόγραμμα «Προτείνεις – Κερδίζεις», που προσφέρει ισχυρά κίνητρα επιβράβευσης των πωλήσεων και σημαντικές πιστώσεις σε Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets.

Τα Sales Excellence Awards είναι ο ετήσιος θεσμός που οργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας, στα πλαίσια της αποστολής του να στηρίζει και να προάγει τον κλάδο των Πωλήσεων, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ