Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν

Γιοακίν Φίνιξ και Έμα Στόουν πρωταγωνιστούν στο "Irrational Man".

LIFOTEAM 30.4.2015 | 12:34

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν

 

Πιστός στο ραντεβού του με τους φανατικούς οπαδούς του, ο Γούντι Άλεν επιστρέφει και φέτος με νέα ταινία. O 79χρονος υπερ-παραγωγικός σκηνοθέτης συνηθίζει να καταθέτει μια ταινία τον χρόνο, εδώ και δεκαετίες, και φέτος είναι η σειρά του "Irrational Man".

 

Μετά το περσινό "Magic in the Moonlight" και τη μεγάλη επιτυχία του προπέρσινου "Blue Jasmine" για το οποίο η πρωταγωνίστριά του, Κέιτ Μπλάνσετ, απέσπασε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, στη φετινή του ταινία ο Αμερικανός δημιουργός έχει επιλέξει τον Γιοακίν Φίνιξ και την Έμα Στόουν για να πρωταγωνιστήσουν.

 

Λίγα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά για την υπόθεση. Ο Φίνιξ υποδύεται έναν καθηγητή φιλοσοφίας σε επαρχιακό πανεπιστήμιο, ο οποίος βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση και ανακαλύπτει νέο νόημα στη ζωή του όταν ερωτεύεται μία από τις φοιτήτριές του, την οποία υποδύεται η Στόουν.

 

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Irrational Man θα γίνει στο 68ο Φεστιβάλ Καννών. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου και λίγο αργότερα και στη χώρα μας. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε: