Pennywise: O πιο τρομαχτικός κλόουν του σινεμά επιστρέφει

Νέες φωτογραφίες από τον εφιαλτικό κλόουν της νουβέλας του Stephen King που κάνει επιστροφή στον κινηματογράφο

Newsroom, 27.12.2016 | 12:59

 

Στην αποκλειστική εικόνα του Entertainment Weekly, βλέπουμε τον μοχθηρό κλόουν Pennywise στο λαβύρινθο του συστήματος αποχέτευσης κάτω από την πόλη του Nτέρι στο Μέιν, εκεί όπου λαμβάνει χώρα το ριμέικ του φιλμ "Το Αυτό" από το βιβλίο "Ιt" του συγγραφέα Stephen King. Η νουβέλα που εκδόθηκε το 1986, έγινε best seller και είναι μέχρι και σήμερα αγαπημένο βιβλίο των φανατικών του είδους.

 

Τον κλόουν - ενσάρκωση του κακού, υποδύεται στο νέο αυτό φιλμ ο Bill Skarsgård. Το ριμέικ είναι εμπνευσμένο από από το ομώνυμο καλτ θρίλερ των '90s που προβλήθηκε σε μορφή μίνι - σειράς και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Το "buzz" για την ταινία είναι ήδη μεγάλο και πρόσφατα ενισχύθηκε από μερικά περίεργα περιστατικά με θεάσεις κλόουν σε πόλεις που έγιναν είδηση παγκοσμίως. Κάποιοι θεώρησαν πως ήταν κακόγουστο πρόμο για την ταινία, αλλά όταν τα περιστατικά άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνά, οι παραγωγοί διέψευσαν οποιαδήποτε ανάμειξη.

 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Andrés Muschietti ο οποίος διατήρησε τα αρχετυπικά στοιχεία τρόμου στην εμφάνιση του κλόουν. Πριν από λίγες μέρες είχαν διαρρεύσει και δύο ακόμη σχέδια που απεικόνιζαν τον κλόουν και τη στολή του.

 

Pennywise: O πιο τρομαχτικός κλόουν του σινεμά επιστρέφει

 

Pennywise: O πιο τρομαχτικός κλόουν του σινεμά επιστρέφει