Κάθε τόσο βρίσκουμε έναν καλό λόγο για να ανταμείβουμε τον εαυτό μας με τις αγαπημένες γεύσεις παγωτού Kayak που έχουν σημαδέψει καλοκαίρια και χειμώνες, βόλτες με την παρέα αλλά και μοναχικά απογεύματα γεμάτα απόλαυση.

 

Η ελληνική εταιρεία που υπογράφει premium δημιουργίες –όχι μόνο παγωτών αλλά και γλυκών– εδώ και τρεις δεκαετίες βάζει όλη την έμπνευση και το μεράκι που χρειάζεται για να μας προσφέρει συνεχώς αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς που ξεχωρίζουν χάρη στις εκλεκτές πρώτες ύλες. Τα παγωτά της Kayak είναι τόσο λαχταριστά, γιατί δεν περιέχουν ίχνος από χρωστικές ή συντηρητικά και όλες οι παρασκευές γίνονται στο εργαστήριο που μοσχομυρίζει κάθε μέρα από τα αρώματα των φρέσκων υλικών. 

 

Εκεί αλέθονται οι ξηροί καρποί, καταφθάνουν τα φρέσκα φρούτα εποχής και οι premium σοκολάτες Valrhona και Callebaut, ενώ το γάλα που χρησιμοποιείται είναι 100% φρέσκο ελληνικό, με τη μικρότερη διόγκωση, ώστε να προσφέρει πλούσια γεύση. Μετρώντας ήδη πάνω από 100 γεύσεις, φέτος η Kayak παρουσιάζει 3 νέες απολαυστικές προτάσεις που θα γίνουν κομμάτι του καλοκαιριού μας.

 

Kayak Ice Cream

 

Το παγωτό Bellini εμπνέεται από το ιταλικό ομώνυμο κοκτέιλ, συνδυάζοντας το λευκό ροδάκινο με τον αφρώδη οίνο για να χαρίσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Η Kayak ακούει πάντα αυτό που θέλουμε όλοι εμείς οι λάτρεις του είδους, γι’ αυτό, μετά από δικό μας αίτημα, δημιούργησε το παγωτό Biscoff με τα γνωστά μπισκότα LOTUS. Η γεύση του καραμελωμένου μπισκότου και της κανέλας προκαλεί ενθουσιασμό και η παραγωγή μας δεν προλαβαίνει να τη φτιάχνει, καθώς έχει ήδη φανατικό κοινό.

 

Βραβευμένο με 2 αστέρια Great Taste έρχεται και το Manhattan που συνδυάζει εκρηκτικά τη μοναδική σοκολάτα με ουίσκι και κεράσι και χαρίζει συγκινήσεις απόλαυσης, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς ice cream lovers! 

 

Kayak Ice Cream

 

Φυσικά, στα must του καλοκαιριού είναι τα παγωτά με stevia, χωρίς γλουτένη (βανίλια και σοκολάτα), τα παγωτά Vegan (βανίλια Μαδαγασκάρης και σοκολάτα Βελγίου) αλλά και τα γαστρονομικά Kayak Cocktails σε μορφή παγωτού που έρχονται σε 4 προτάσεις για ενηλίκους: Mexican Twist, Daiquiri, Manhattan και Espresso Martini.

 

Για κάθε μικρή ή μεγάλη νίκη της καθημερινότητας μας αξίζει ένα παγωτό Kayak. Μια επιβράβευση για όσα έχουμε καταφέρει, που απολαμβάνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Εδώ και τριάντα χρόνια δίνουμε νόημα στις στιγμές με ένα Kayak Well Deserved.

 

kayak.gr

Instagram:kayak.gr

Facebook: It is Kayak

KAYAK BOUTIQUES: Γλυφάδα, Πλάκα, Καπνικαρέα, Ψυχικό, Golden Hall, The Mall Athens, Aia, Τζια, Κεφαλλονιά, Μύκονος, Χανιά, Πύλος (Costa Navarino), Σαντορίνη, Κως

Οδηγός Γεύσης