Τι είναι τελικά η βίγκαν οικονομία και γιατί θα έπρεπε να μας αφορά όλους;

0

Μήπως ο βιγκανισμός είναι απλώς μια μόδα που θα περάσει ή είναι κάτι περισσότερο που πρόκειται να δημιουργήσει μια ολόκληρη βιομηχανία και εποχή; Αυτός είναι ένας από τους βασικούς προβληματισμούς που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια και το ερώτημα αυτό απαντάται μέσα από το παραπάνω βίντεο.

Η «βίγκαν οικονομία», όπως σχηματικά έχει χαρακτηριστεί η οικονομία που δε στηρίζεται σε προϊόντα ζωικής προέλευσης, πρόκειται να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της μέσα στην επόμενη δεκαετία, με τον τζίρο της να φτάνει περίπου 140 δισεκατομμύρια δολάρια. 

 

Lifo Picks
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Μιχαήλ Άγγελος άφησε αυτόν τον πίνακα ημιτελή;

Lifo Picks / Γιατί ο Μιχαήλ Άγγελος άφησε αυτόν τον πίνακα ημιτελή;

Πώς θα ένιωθε άραγε ο κορυφαίος καλλιτέχνης της Αναγέννησης για το γεγονός ότι, αν και ημιτελές, το έργο του «Ο ενταφιασμός» εκτίθεται στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου; Δύο άνθρωποι του μουσείου αναλύουν το συγκεκριμένο έργο.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Σκοτ για τη δημιουργία της νέας εμβληματικής σειράς μυστηρίου του Netflix «Ripley»

Lifo Picks / Ο ταλαντούχος κύριος Σκοτ και ο «Ripley»

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Άντριου Σκοτ μιλά για τη δημιουργία της νέας σειράς μυστηρίου του Netflix, για το πώς ήταν να υποδύεται τον Τομ Ρίπλεϊ, για τις προκλήσεις της μεταφοράς των μυθιστορημάτων της Πατρίτσια Χάισμιθ στη μεγάλη οθόνη.
THE LIFO TEAM