Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΚΟΣΜΟΣ

«Αφότου χώρισα, ζω με εφτά πλαστικές κούκλες»

Για κάποιους άντρες οι γυναίκες - κούκλες δεν είναι πια απλά σεξουαλικά παιχνίδια αλλά υποκατάστατα των σχέσεων

Οι κούκλες αυτές είναι φτιαγμένες από σιλικόνη ή TPE, ένα πλαστικό που μοιάζει με σιλικόνη, και σημειώνουν τρελές πωλήσεις. Τις αγοράζουν άνδρες όλων των κοινωνικών τάξεων στην Ευρώπη. Σημειωτέων ότι η νέα γενιά ρεαλιστικών sex dolls αποκτούν όλο και πιο σοφιστικέ χαρακτηριστικά.

 

Το πρώτο πορνείο με sex dolls στην Ευρώπη εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Βαρκελώνη, ενώ ακολούθησαν αυτά της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας. Όμως μερικές φορές οι sex dolls είναι κάτι παραπάνω από ερωτικά παιχνίδια για ορισμένους άνδρες οι οποίοι πραγματικά μοιράζονται την ζωή τους μαζί τους.

 

Η κάμερα της Deutsche Welle επισκέπτεται τον Ντιν Μπίβαν στο Σάφολκ της Βρετανίας. Ο συνταξιούχος νοσοκόμος ένιωσε μοναξιά όταν χώρισε από τη γυναίκα του. Ποια λύση βρήκε για να μην νιώθει πια μόνος; Μια κούκλα, τη Σάρα, και τις έξι «αδελφές» της.

 

Τώρα πλέον ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Τους μιλάει, τις φωτογραφίζει, βλέπει ακόμα και τηλεόραση μαζί τους. Αν η Σάρα μπορούσε να μιλήσει και να κινηθεί, ο Ντιν λέει ότι θα την προτιμούσε από μια πραγματική γυναίκα.

 

Μερικές φορές, η κόρη του τον βοηθάει να τις μακιγιάρει σωστά.

 

Πηγή: Deutsche Welle, Daily Mail

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Lifo Picks

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή