0
VIDEO

Λίαμ Νίσον: «Δίπλα στη Βαϊόλα Ντέιβις ξεχνούσα πότε ερχόταν η σειρά μου να μιλήσω»

Οι «Χήρες» είναι τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Στην τοποθετημένη στο σύγχρονο Σικάγο ιστορία, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, οι τέσσερις πρωταγωνίστριες (Βαϊόλα Ντέιβις, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σίνθια Ερίβο) παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.

Βασισμένη στην ομώνυμη δημοφιλή βρετανική τηλεοπτική σειρά της Λίντα Λα Πλάντε, η ταινία έρχεται σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Στιβ ΜακΚουίν («12 Χρόνια Σκλάβος»), που πλησίασε τη γνωστή σεναριογράφο Τζίλιαν Φλιν («Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε») και της πρότεινε να γράψουν μαζί το σενάριο.

Ο Λίαμ Νίσον κρατά τον ρόλο του συζύγου της Βαϊόλα Ντέιβις και οι δυο τους μοιράζονται σκηνές κατά τις οποίες ο Νίσον, όπως λέει, θαύμαζε τόσο το παίξιμο της Ντέιβις που ξεχνούσε τη στιγμή που ερχόταν η σειρά του να μιλήσει.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στην πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον ΜακΚουίν και πως ο τελευταίος κατάφερε να «παίξει» με τους action ρόλους που είχε ο Νίσον στο παρελθόν και να δημιουργήσει κάτι πολύ διαφορετικό.

 

Οι «Χήρες» προβάλλονται στους κινηματογράφους από την Odeon.

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ