Lonis Tattoo Studio
Λεκανίδη 1-3, Άγιος Δημήτριος (κοντά στο Athens Metro Mall), 210 9739010.
www.lonistattoo.com, facebook: Lonis Tattoo Studio

The Tattoo Studio Guide

Η τέχνη κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο του στούντιο. Πίνακες ζωγραφικής, τοιχογραφίες και γκράφιτι από τους tattoo artists Lonis και Sinke κοσμούν τον χώρο, δίνοντας την αίσθηση στον επισκέπτη πως βρίσκεται σε ένα ιδανικό μέρος για να χτυπήσει το tattoο που θέλει. Η αίσθηση αυτή επιβεβαιώνεται από το ταλέντο και την εμπειρία των ανθρώπων του. Ο Λεωνίδας, κατά κόσμον Lonis, έχει 15ετή εμπειρία στον χώρο του τατουάζ και στο ενεργητικό του μπορεί κανείς να δει πολλές σημαντικές διακρίσεις (1η θέση στο Φεστιβάλ Βερολίνου) και παρουσίες σε διεθνή tattoο conνentions ανά την Ευρώπη. Μεγάλο του πάθος είναι και η ζωγραφική, ενώ πριν από μερικούς μήνες παρουσίασε την ατομική του έκθεση «ANIMALISM» με τεράστια επιτυχία. Αντίστοιχα ο Κωνσταντίνος (Sinke), μέλος των Wrong Face Crew και PhattCaps, έχει πολλές συμμετοχές σε ελληνικές και ευρωπαϊκές εκθέσεις και γκράφιτι events. Tα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το tattoo μέσα από το οποίο περνάει το graffiti style που τον έχει καθιερώσει.

 

4Eva Tattoo Studio
Τριπτολέμου 30, Αθήνα, 211 1841852, 6932 021105.
facebook.com/4Eva Tattoo Studio

The Tattoo Studio Guide

Με 20ετή εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης (animation-illustration), ο ιδιοκτήτης του ήθελε από πολύ μικρός ν' ασχοληθεί με το tattoo. Η επιθυμία του αυτή, λοιπόν, πήρε σάρκα και οστά πριν από λίγους μήνες μέσα από το νέο αυτό studio που άνοιξε στην οδό Τριπτολέμου. Το 4Eva Tattoo Studio ξεχωρίζει κυρίως για την προσέγγιση και τους ανθρώπους του. H ομάδα των tattoo artists αποτελείται από τον Inko (Νίκος Πετροπουλέας), την Claudia και τον Meos και εγγυάται καθαρά custom designs για τον καθένα. Extra tips: H ποιότητα, η αυστηρή υγιεινή και οι καλές τιμές.

 

Dr Pepper Tattoo
Μ. Αλεξάνδρου 111, Αγ. Βαρβάρα, Αιγάλεω, 210 5622544.
facebook: Dr – Pepper – Tattoo – Studio

The Tattoo Studio Guide

Συμπληρώνει φέτος δύο χρόνια ζωής. O ιδιοκτήτης του Γιάννης Πιπεράκης, με έντονη παρουσία πλέον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει διακοσμήσει τον χώρο με έντονα μπαρόκ στοιχεία κι έχει δώσει έμφαση στην ξεχωριστή επικοινωνία με τον κάθε πελάτη και τις ανάγκες του. Βασικός στόχος του Dr Pepper είναι να προσφέρει κάτι ασυνήθιστο και διαφορετικό. Η ομάδα του tattoo studio, που αποτελείται από τον Doctor Pepper, τον Tass, τη Natalie Nox, την Αγγελική στην υποδοχή και τον Θοδωρή στο piercing, φιλοδοξεί να αναγάγει το tattoo ή το piercing σε μια αυθεντική τελετουργική διαδικασία.

 

Moth and Rose Tattoo Shop
Θεοφράστου 4, Περιστέρι, 211 0124075.
facebook.com/Moth.And.Rose.Tattoo.Shop

The Tattoo Studio Guide

Το Moth and Rose Tattoo Shop είναι ένας νέος χώρος με old school διάθεση. Δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη του κόσμου για classic και bold tattoos, αφού αυτό είναι και το μότο του μαγαζιού. Τα tattoos χαρακτηρίζονται από τη δυναμική και την καθαρότητα στην απόδοση του σχεδίου. Προτεραιότητα είναι η πραγματοποίηση κάθε επιθυμητού σχεδίου ή η υλοποίηση κάθε ιδέας σε σχέδιο, με εξειδίκευση στο traditional americana. Οι χώροι του μαγαζιού διατηρούνται πάντα καθαροί και υπάρχει εξοπλισμός πλήρους αποστείρωσης των εργαλείων. Για το Moth and Rose Tattoo Shop η ποιότητα των tattoos είναι δεδομένη.

 

Nico Tattoo Crew Athens
Αδριανού 97, Πλάκα, Αθήνα, 210 3241502.
www. tattoo.gr

The Tattoo Studio Guide

Με έτος ίδρυσης το μακρινό 1985, δεν είναι απλώς ένα από τα παλαιότερα tattoo studios στην Ελλάδα αλλά και ένα από τα πρώτα που κατάφεραν να ξεφύγουν από τα δεσμά της εσωστρέφειας που χαρακτήριζαν τότε τον χώρο του tattoo. Η πολυμελής, ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα του Nico Tattoo Crew, της οποίας προΐσταται ο Nico, λειτουργεί με απόλυτη αφοσίωση και σεβασμό στο αντικείμενο, επιδεικνύοντας συνεχώς εξαιρετικά δείγματα δουλειάς. Η συνεργασία του studio με μία από τις πιο γνωστές διεθνώς εταιρείες αξεσουάρ για το body piercing είναι ένα από τα ατού του.

 

Paroxysm
Λιμπονά 5, πλατεία Αγίας Ειρήνης, 210 8673461.
facebook: paroxysm tattoo

The Tattoo Studio Guide

Μετά από 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο του tattoο, ο Γιάννης Μπαρουξής, ιδρυτής του Paroxysm Tattoo και μπασίστας των Slow Motion, μεταφέρθηκε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και συνεργάστηκε με την καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων erato σε ένα μοναδικό art-space, το Popeye Loves Olive. Μαζί του ένα από τα πιο δυνατά crews της πόλης. Ο Mat και η Χριστίνα Num Num δημιουργούν custom, free hand, γεωμετρικά και old school σχέδια και είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ο Σωτήρης Τσιώνης ασχολείται με το body piercing (branding, implants, scarification), ακολουθώντας τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Extra tip: Στον χώρο διοργανώνονται εκθέσεις σύγχρονου κοσμήματος από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, καθώς και workshops/διαλέξεις.

 

Room 8
Μεγάλου Αλεξάνδρου 48, Νέα Σμύρνη, 210 9349418.
facebook.com/pages/Room8-Tattoo-Studio

The Tattoo Studio Guide

To Room 8 είναι το πρώτο tattoo studio που άνοιξε στη Νέα Σμύρνη, δημιούργημα του John Dimitriou, ενός εναλλακτικού λάτρη του design και των αντικειμένων άλλων εποχών. Μπαίνοντας εκεί νιώθεις από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο χώρο, με συλλεκτικές dental καρέκλες για tattoo stations, café racers διάσπαρτα και άλλα σπάνια vintage αντικείμενα να τον πλαισιώνουν, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε studio του εξωτερικού. Ο χώρος αποπνέει όλη την ατμόσφαιρα της old school σκηνής υπό τους ήχους swing, ska και rockabilly. Ο John και o Paul θα σε ακούσουν χωρίς βιασύνη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και άριστου αποτελέσματος.

 

Prive Tattoo
Εθνικής Αντιστάσεως 98, Καισαριανή, 210 7293966, 6972 008873.
www.privetattoo.gr, facebook: privetattoo

The Tattoo Studio Guide

Ιδρύθηκε το 2002 από τον Κωστή Πλιάκα. Η αγάπη και το πάθος του για τα tribal και τα γεωμετρικά σχέδια και η πρωτοποριακή τεχνική του dot που έφερε στην Ελλάδα το 2005 τού έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ομάδα του Prive Tattoo συμπληρώνεται από τον Sergio, που εξειδικεύεται σε ρεαλιστικά σχέδια, τον ΑntOne, που προτιμά τα νέα, modern style tattoos, και φυσικά την Ξένια στην υποδοχή και τον Γεώργιο στο graphic design. Τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δουλειά τους είναι η έμπνευση, η φαντασία και η δημιουργικότητα.

 

Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing
Μεσογείων 248, Χολαργός, 211 4007736, 6937 896080.
www.unclechronis.com, facebook.com/UncleChronisTattoo

The Tattoo Studio Guide

Μία από τις παλαιότερες ομάδες στον χώρο του tattoo και του body piercing έχει την έδρα της στον Χολαργό. O Χρόνης «Uncle» Πολίτης, ο Παντελής Μιχαηλίδης, ο Τάσος Ξυδέας, η Σιμόνη Γκρούμπερ, η Ναστάζια Τερζόγλου και o Ηλίας Αποστολάκης σας περιμένουν στο Uncle Chronis Τattoo and Βody Ρiercing για να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας tattoo και body piercing/modification υπηρεσίες. Η ομάδα του Uncle Chronis Tattoo εξειδικεύεται σε custom σχέδια, freehands, realistic, cover up, cosmetic tattoos, καθώς και στα ιδιαίτερα projects όσον αφορά το body piercing/modification. Η νοσοκομειακού επιπέδου αποστείρωση και ο χώρος, που διέπεται από όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει άνεση και ασφάλεια. Extra tip: Στο επερχόμενο Athens International Tattoo Convention θα τους συντροφεύσουν tattoo artists από διάφορες χώρες, όπως η Μαλαισία, η Χιλή και η Γερμανία.

 

One Up Τattoo
Σάββα Λαζαρίδη 2, Γλυφάδα, 210 8982658, 6932 099002.
facebook: fanis.kapsalidis

The Tattoo Studio Guide

Tέσσερα χρόνια τώρα ο Φάνης Καψαλίδης ασχολείται ενεργά και επαγγελματικά με την τέχνη του tattoo. Πολύ πρόσφατα κατάφερε να αποκτήσει το δικό του tattoo studio στη Γλυφάδα. Τα σχέδιά του προσανατολίζονται κυρίως στον ρεαλισμό και στο american traditional tattoo, ενώ, εκτός από tattoo, κάνει και body piercing. Στο One Up Tattoο θα βρείτε ακόμα και μπλούζες που ζωγραφίζει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Extra tip: Ο καθαρός, αποστειρωμένος χώρος και οι προσιτές τιμές.

 

 

El Paso Tattoo
Ένα ολοκαίνουριο tattoo studio στην καρδιά της Καλλιθέας

Παναγή Τσαλδάρη 149, Καλλιθέα, 213 0246940,

facebook.com/ElPasoTattooStudio

Στην Καλλιθέα σας περιμένει ένα ολοκαίνουργιο, φιλόξενο και, το σημαντικότερο, πεντακάθαρο tattoo studio. Οι tattoo artists τoυ El Paso Tatoo πειραματίζονται ο καθένας με διαφορετικά στυλ σχεδίων. Τα σχέδια του Eliot έχουν ως βάση τον ρεαλισμό, ο Othes ασχολείται με τα γραμμικά σχέδια/dotworks, ενώ ο Anthony προτιμά το old school-neo traditional. Θα τους βρείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-21:00 και το Σάββατο 11:00-19:00.