Starfax - Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Starfax - Οι προβλέψεις της εβδομάδας Facebook Twitter
0

 

 

+ το καθημερινό STARFAX  

 

 

Κριός

Η απογοήτευση είναι μέρος του παιχνιδιού, Κριοί, δεν έτυχε αποκλειστικά σ' εσάς. Προηγήθηκαν και θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμα απογοητευμένοι, να είστε σίγουροι. Όσο κι αν πληγωθήκατε, δεν πρέπει ν’ αφήσετε τη ματαίωση των προσδοκιών σας να επηρεάσει το υπόλοιπο της ζωής σας. Η Αφροδίτη προκαλεί ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα των αισθηματικών αυτές τις μέρες, φέρνοντάς σας ενώπιον ενός διλήμματος, που κάτι σας θυμίζει. Χρησιμοποιήστε την πείρα σας για να διευθετήσετε την κατάσταση, γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, στο παρελθόν το ‘χετε ξαναδεί το έργο.

Θα κληθείτε να διαδραματίσετε τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα σε δυο καλούς φίλους, αλλά δεν είναι βέβαιο κατά πόσο έχετε την ψυχραιμία να το κάνετε. Μην αναλάβετε ευθύνες που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε, Κριοί, ειδικά όταν διακυβεύονται λεπτές υποθέσεις τρίτων. Σημαντική είναι η βοήθεια που σας παρέχουν οι Τοξότες και οι Ιχθύς.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από το κλίμα συμφιλίωσης που καλλιεργείται στο πεδίο των σχέσεών σας. Επιτέλους, η ασυνεννοησία και ο εκνευρισμός δίνουν τη θέση τους στην αμοιβαία κατανόηση και στην υποχώρηση. Όσο θετική, όμως, κι αν φαίνεται η εξέλιξη των πραγμάτων, μην κάνετε το λάθος να ανοιχτείτε σε άτομα, για των οποίων την αξιοπιστία αμφιβάλλετε.

Ειδικά αν πρόκειται για πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας, σκεφτείτε το διπλά πριν εξομολογηθείτε οτιδήποτε. Δεν έχουν όλοι τις αντοχές και το ανοιχτό μυαλό που εσείς θεωρείτε δεδομένα. Ο Δίας σας δίνει τον δυναμισμό που χρειάζεστε για να προβείτε σε επαγγελματικές διεκδικήσεις και η νέα σας αυτή στάση αποδίδει πολύ γρήγορα. Έχετε στο μυαλό σας, όμως, ότι τα φιλόδοξα σχέδια απαιτούν και ισχυρούς συμμάχους. Μην απομακρύνετε, λοιπόν, κόσμο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμος, είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα.

 

Δίδυμος

Ήρθε η στιγμή να παγώσετε τους τρελούς ρυθμούς σας και να περάσετε ένα διάστημα περισυλλογής, Δίδυμοι. Πολλά πράγματα τρέχουν, αλλά είστε πραγματικά ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους; Ξέρουμε όλοι ότι σας αρέσει το βόλεμα και η άνεση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαύεστε σε μια μετριότητα, αν υπάρχει η δυνατότητα να πετύχετε κάτι καλύτερο με μέσα που διαθέτετε ήδη.

Η Αφροδίτη σας φανερώνει με έναν μάλλον παράδοξο τρόπο ότι σας πολιορκούν ερωτικά περισσότερα πρόσωπα απ’ ό,τι νομίζατε, πράγμα που σας βάζει σε σκέψεις. Αρκετά με την εκ προοιμίου απόρριψη κάθε περίπλοκης προοπτικής, δοκιμάστε προτού απορρίψετε, Δίδυμοι! Ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά διεκδικεί ξανά τη θέση που κατείχε κάποτε στη ζωή σας, αλλά αυτήν τη φορά φαίνεται να εννοεί όσα σας λέει. Μη βιαστείτε να το αποθαρρύνετε, γιατί μετά σίγουρα θα το μετανιώσετε.

 

Καρκίνος

Προσοχή στους ανθρώπους που σας ασκούν επιρροή, Καρκίνοι. Αυτές τις μέρες παρασύρεστε πολύ εύκολα (όντες υπό την επί δραση της Σελήνης) και οδηγείστε σε μονοπάτια που δεν σας αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Ελέγξτετις ορμές και τις αδυναμίες σας και περιορίστε τις επαφές σας με τα άτομα που μοιάζουν να έχουν δύναμη πάνω σας. Η ζήλια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα τεκταινόμενα αυτής της εβδομάδας, καθώς θα βγάλει αρκετά πρόσωπα εκτός εαυτού (συμπεριλαμβανομένων και υμών). Μην ενδώσετε στην εύκολη πρόκληση, Καρκίνοι, δεν είστε πλέον μωρά.

Το καλύτερο όπλο απέναντι στις φωνές του παρελθόντος είναι η αδιαφορία. Υπάρχει λόγος που επιλέξατε ό,τι επιλέξατε. Οι πνευματικές σας αναζητήσεις βρίσκουν πρωτόγνωρο αντίκρισμα τις μέρες που θα ακολουθήσουν, ενώ συνδέονται εμμέσως και με την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Οι νέες γνωριμίες είναι βασικό σημείο αναφοράς, δώστε τους τη σημασία που τους πρέπει.

 

Λέων

Εδώ και καιρό προσπαθείτε να συνδυάσετε ανόμοια πράγματα, Λέοντες, αλλά τώρα καταλαβαίνετε ότι ήρθε η ώρα να διαλέξετε. Δυστυχώς, κάποιος θα πρέπει να θυσιαστεί, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Κατά βάθος, ξέρετε ήδη προς τα πού κλίνετε περισσότερο - μην παραλείψετε όμως να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά, για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Στον τομέα των ερωτικών, μια σχέση βαθαίνει απότομα και οι προσδοκίες απέναντί σας γιγαντώνονται, χωρίς να το περιμένετε. Η αλλαγή της κατάστασης ενδέχεται να σας τρομάξει αρχικά, αλλά η Αφροδίτη σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να εγκλιματιστείτε εγκαίρως.

Τα επαγγελματικά βάρη είναι δυσβάσταχτα αυτές τις μέρες, κυρίως επειδή αναλαμβάνετε (ακόμη και χωρίς να το θέλετε) περισσότερες ευθύνες απ’ ό,τι συνήθως. Εμπιστευτείτε τους Υδροχόους και τους Παρθένους του περιβάλλοντός σας, γιατί εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος αυτήν τη στιγμή.

 

Παρθένος

Η διαίσθηση που σας χαρίζει ο Δίας αυτή την εβδομάδα σας βοηθάει να διακρίνετε και να κατανοείτε τις προθέσεις των προσώπων που σας προσεγγίζουν, χωρίς να χρειαστεί να πέσετε σε σφάλματα άγνοιας.

Ευτυχώς, θα καταφέρετε να κερδίσετε αρκετό χρόνο στις κοινωνικές σας σχέσεις αυτές τις μέρες, γιατί οι κούφιες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια δεν σας συγκινούν, πλέον, καθόλου. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, καλό θα είναι να επιστρατεύσετε το χιούμορ σας τις μέρες που ακολουθούν, γιατί αρκετές πρωτόγνωρες καταστάσεις θα σας φέρουν στα όριά σας. Δεν αξίζει να αφήνετε τα ερωτικά δρώμενα να επηρεάζουν κάθε άλλη πτυχή της ζωής σας, Παρθένοι, είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά.

Είναι σημαντικό να ξεχωρίζετε τις διαφορετικές εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας, ειδικά τώρα που οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύς ανυπομονούν να εισβάλουν στη ζωή σας για να την κάνουν μαντάρα.

 

Ζυγός

Αυτή είναι η εβδομάδα των ευκαιριών, Ζυγοί. Επιτέλους, σας δίνεται η δυνατότητα να επιφέρετε τεράστιες αλλαγές σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας και το καλό που σας θέλω, να είστε προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει χρόνος και περιθώριο για δισταγμούς και επιφυλάξεις - κανονικά οφείλετε ήδη να ξέρετε τι θέλετε.

Εμπιστευτείτε τους Κριούς και τους Αιγόκερους που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Αυτά τα ζώδια είναι η πιο αξιόπιστη συναισθηματική πυξίδα που θα μπορούσατε να έχετε. Δεν είναι ανάγκη όμως να το μάθουν. Καλύτερα να μην υποψιαστούν τη δύναμη που έχουν πάνω σας, ακόμα κι αν οι προθέσεις τους είναι καλές.

Στα ερωτικά, το πρόβλημα που θα ανακύψει μπορεί να επιλυθεί μόνο μέσα από τη συζήτηση, γι’ αυτό σταματήστε κάπου εδώ να αποφεύγετε τη λεκτική επικοινωνία με τον σύντροφο ή το φλερτ σας.

 

Σκορπιός

Δεν απέχετε πολύ από τον στόχο σας, Σκορπιοί, μη χάνετε το θάρρος σας τώρα. Η αράχνη πρώτα υφαίνει τον ιστό της και μετά παγιδεύει το θύμα της, με τον ίδιο τρόπο, λοιπόν, πρέπει να δράσετε κι εσείς στον ερωτικό τομέα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον για να οικοδομήσετε κάτι σταθερό και μετά κάντε τη μεγάλη κίνηση που έχετε στο μυαλό σας.

Ο Άρης θα σας αποπροσανατολίσει αρκετά αυτές τις μέρες, παρουσιάζοντάς σας κάμποσες αναποδιές (κυρίως στα επαγγελματικά), αλλά υπάρχει τρόπος να αντισταθμίσετε τις κακοτοπιές. Αρκεί να διατηρήσετε τη λογική και την ψυχραιμία σας μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ένα σημαντικό πρόσωπο είναι απογοητευμένο από τη στάση σας και αυτές τις μέρες θα πρέπει να αναμένετε την έκρηξή του. Μήπως, όμως, η αφορμή είναι βολική για να επαναπροσδιορίσετε τα δεδομένα της μεταξύ σας σχέσης;

 

Τοξότης

Ό,τι κι αν συμβαίνει τώρα, η λογική είναι αυτή που πρέπει να πρυτανεύσει, Τοξότες. Το ερωτικό παιχνίδι φτάνει σε οριακό σημείο και η έκρηξη συναισθημάτων είναι αναπόφευκτη, δεδομένης της επιρροής της Σελήνης. Σε όποια θέση όμως κι αν βρεθείτε (του νικητή ή του χαμένου), αντιμετωπίστε την κατάσταση ψύχραιμα γιατί η ενδεχόμενη υστερία ούτε θα σας εξυπηρετήσει πρακτικά ούτε θα εκτιμηθεί από κανέναν. Καλύτερα να κάνετε το άτομο που σας απασχολεί να πιστέψει ότι δεν τρελαίνεστε κιόλας γι’ αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, προτιμήστε αυτές τις μέρες να έχετε σιωπηλή και διπλωματική παρουσία στα δρώμενα, γιατί το χαμηλό προφίλ είναι ο καλύτερος τρόπος προώθησης των επιδιώξεών σας. Μην κολλάτε στην πρώτη εντύπωση που σας προκαλεί κάποιος - δώστε του και δεύτερη ή και τρίτη ευκαιρία για να διαψεύσει την αρνητική σας γνώμη.

 

Αιγόκερως

Έχετε παραμελήσει την προσωπική σας ζωή, δίνοντας βάρος κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για μια δυναμική επανόρθωση. Ουσιαστικά, Αιγόκεροι, όλον αυτό τον καιρό ξεσυνηθίσατε τις καθημερινές σας ασχολίες (δημιουργικές αλλά και ανούσιες), με αποτέλεσμα να ξεχάσετε ότι στην πραγματικότητα είστε κι εσείς άνθρωποι.

Έχετε τεράστιες απαιτήσεις απ’ τον εαυτό σας και καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε λίγο, για το δικό σας καλό (αλλά και των ανθρώπων δίπλα σας). Η Αφροδίτη εγκαινιάζει μια νέα ερωτική περίοδο στη ζωή σας, κατά την οποία η πολιορκία παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ’ ό,τι παλαιότερα. Μη φοβηθείτε να εκτεθείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας στο άτομο που έχετε απέναντί σας. Καλύτερα να γνωρίζει ο ένας τις προθέσεις του άλλου από την αρχή, παρά να αναλωθείτε σε παιχνίδια εντυπώσεων και παρεξηγήσεων στη συνέχεια.

 

Υδροχόος

Οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες διαδέχονται η μία την άλλη αυτές τις μέρες, αλλά εσείς δεν είστε ακόμα σίγουροι τι είναι αυτό που θέλετε, Υδροχόοι. Η αβεβαιότητα των ερωτικών αποτυπώνεται πλέον στις περισσότερες κοινωνικές σας επαφές, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κατασταλάξετε σε μια συγκεκριμένη ερωτική επιλογή. Ναι, Υδροχόοι, οι φίλοι σας έχουν αρχίσει να αγανακτούν με τη συμπεριφορά σας και επιθυμούν όσο κι εσείς να βρείτε επιτέλους τον δρόμο σας.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αυτή την εβδομάδα, ακόμα κι αν δείχνει να προσκρούει στη λογική σε κάποιες περιπτώσεις. Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να επεξεργαστείτε προσεκτικά τα δεδομένα που σας δίνονται, πριν προβείτε σε μεγάλες κινήσεις. Το παιχνίδι των εντυπώσεων διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο τώρα και θα πρέπει να επενδύσετε σε αυτό, ακόμα κι αν δεν σας αντιπροσωπεύει εκατό τοις εκατό ηθικά.

 

Ιχθύς

Η κυκλοθυμία που σας προκαλεί η Σελήνη έχει σαφώς πολλές αρνητικές συνέπειες που βαραίνουν τόσο εσάς όσο και τα άτομα που συναναστρέφεστε. Από την άλλη, όμως, είναι μια βολική αφορμή για να καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να σας ανεχτούν στα δύσκολα και ποιοι σας θέλουν μόνο στις χαρωπές στιγμές σας. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε από αυτό το τεστ θα είναι εξαιρετικά πολύτιμα και θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα λυτρωτικό ξεσκαρτάρισμα στην κοινωνική σας ζωή.

Οι ερωτικές κρούσεις που σας γίνονται τώρα είναι έμμεσες και ασαφείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στερούνται αξίας. Μην περιμένετε μονίμως από τους άλλους να τσαλακώνουν το προφίλ τους, δείξτε κι εσείς το ενδιαφέρον σας μια φορά. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε μια σπάνια επαγγελματική πρόταση αυτές τις μέρες.

το καθημερινό STARFAX  

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ