Η "θηλυκή" όμορφη ποπ των Composta Nova

Η "θηλυκή" όμορφη ποπ των Composta Nova Facebook Twitter
0

Στο δελτίο τύπου αναφέρουν:

Η "θηλυκή" όμορφη ποπ των Composta Nova Facebook Twitter

«Ήχος ηλεκτρονικός, στίχος ελληνικός, στίγμα ρετρό, μελωδικό rap και αέρινα φωνητικά, beats,  loops και lounge μελωδίες είναι τα συστατικά που ανακατεύουν οι Composta Nova,γνωστές στους φίλους ως Αθηνά Γεωργιάδου & Μαργαρίτα Ηλιοπούλου. Με pop διάθεση, ατμόσφαιρες σαν από σύγχρονο soundtrack, οικείες μελωδίες σε ύφος remix, χιούμορ, παιδικότητα και διάθεση αισιόδοξη το Sac Voyage δύσκολα χωρά σε μία μουσική αποσκευή. Το Sac Voyage περιλαμβάνει έξι κομμάτια με ελληνικό στίχο και ένα με ελληνικό και αγγλικό. Τους στίχους έχει γράψει η Αθηνά, ενώ μαζί έχουν γράψει την μουσική και έχουν κάνει την ενορχήστρωση και παραγωγή. Οι «Compostes» μιλούν σ’ όλους εκείνους που αγαπούν το λυρισμό με μια πιο σύγχρονη αίσθηση και αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με πίστη παιδική».

«Η ζωή προχωρά μες στο ύποπτο σύμπαν σου και κανείς δεν χωρά με γαλάζια φτερά».

Η "θηλυκή" όμορφη ποπ των Composta Nova Facebook Twitter

Ποιες είναι οι Composta Nova;

Η Αθηνά Γεωργιάδου τα έκανε όλα σχεδόν ανάποδα. Γεννήθηκε στα Νότια της Ευρώπης στην Κύπρο, και έζησε στα Βόρεια της Αμερικής. Σπούδασε συντήρηση έργων τέχνης &  οικονομικά. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με διάφορα είδη τέχνης σύγχρονα και παλιά (ραδιόφωνο, κινηματογράφο, συντήρηση έργων τέχνης). Εγκαταστάθηκε σε διάφορες πόλεις, μεγάλες και μικρές με μια ιδιαίτερη προτίμηση για την Αθήνα.

Η Μαργαρίτα Ηλιοπούλου τα έκανε όλα σχεδόν όπως έπρεπε. Γεννήθηκε στα βόρεια της Αθήνας και  ζει στα Δυτικά. Σπούδασε μουσική & οικονομικά. Τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας ασχολήθηκε με την προώθηση του ελληνικού κινηματογράφου στο εξωτερικό και δούλεψε ως DJ, drummer και παραγωγός σε ραδιόφωνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ